Luja-teräskatto ja Uljas-tiilikatto ovat suomalaisten kestosuosikit.

Tyylikäs tiilikuvioitu teräskatto Luja istuu erinomaisesti kaikenikäisiin taloihin, myös  rintamamiestaloihin.  Teräksinen Luja muistuttaa tiiltä, mutta on sitä olennaisesti kevyempi,  silti jämäkkä ja äänetön. Lujan helppo asennettavuus on tehnyt siitä suosikin. 

Perinteinen aito tiilikatto Uljas kestää yli sukupolvien näyttävänä, jämäkkänä ja värinsä pitäen. Vanhaankin taloon käy uusi tiilikatto, jos edellinen kattokin on ollut tiiltä.  Uljas pehmittää uljaasti esimerkiksi lentomelun tai muut meluhaitat jämäkkyytensä ansiosta.

Tiilikuvioprofiilinen Luja-teräskatto on suomalaisten kestosuosikki.

Kotimaisen Lujan kestävyys, keveys ja hiljaisuus  ovat tunnetusti erinomaisia. Luja on tunnetun suomalaisen terästehtaan Ruukin tuotantoa. Suosikkikatto Luja kattaa erinomaisesti kaikenikäiset talot, niin rintamamiestalot kuin uusimmatkin kodit, ja usein se valitaan myös eri kokoisiin piharakennuksiin maaseudulla. Lujan profiili muistuttaa mukavasti perinteistä tiilikattoa, mutta harminasi ei enää ole sammaleen poisto tai särkyneen kattotiilen vaihto.
Luja ei rasita katon rakenteita tiilikaton tapaan, onhan se on monin verroin tiiltä kevyempi mutta silti jämäkkä ja äänetön.

Uljas on perinteinen aito suomalainen tiilikatto

Aidon tiilikaton parhaisiin puoliin kuuluvat äänettömyys, kestävyys ja mittatarkkuus. Valmistusvaiheessa tiilen betonimassaan sekoitettu väripigmentti varmistaa tiilen alkuperäisen värin säilymisen kymmenien vuosien ajan. Erikoispinnoite varmistaa tiilen pinnan säilymisen hyvänä ja kestävänä.

Massiivinen tiilikatto sopii parhaiten tukevarakenteisten talojen kattomateriaaliksi ja alueille, joissa voi olla lento- tai liikennemelua. Tiilikatto eristää hyvin ääntä.

harmaa

vihreä

punainen

tiilen­ punainen

musta

ruskea

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.