kk-suomalaista-laatutyota

Kattoremontti

Kun katto on aika uusia, Kymppi-Katto tarjoaa parhaat ratkaisut pitkällä kokemuksella. Mikä kattotyyppi sopii teidän taloonne?

kk-icon-jalo
kk-kattoremontti-001

Jalo-Teräskatto lukkoponttirakenteella

Jalo on lukkoponttirakenteinen teräskatto. Tämä näyttävä, varma ja kestävä rakenne on perinteisen suosittu suomalaisissa vaativien sääolosuhteitten katoissa.

kk-icon-jalo-lux
kk-kattoremontti-002

JaloLUX-Teräskatto lukkoponttirakenteella

Perusperiaatteiltaan sama kuin JALO-katto, mutta sitä on kehitetty vielä asteen paremmaksi: Katto on saatu myös hiljaisemmaksi äänieristyshuovan ansiosta.

kk-icon-luja
kk-kattoremontti-003

Luja-teräskatto on monien suosikki

Suosittu Luja tiilikuvioitu teräskatto on hyvä valinta esimerkiksi rintamamiestalojen kattoratkaisuksi. Luja on helppo asentaa ja se on lähes huoltovapaa materiaali.

kk-icon-uljas
kk-kattoremontti-004

Uljas-tiilikatto on perinteinen ja aito

Aito Uljas tiilikatto istuu erinomaisesti kaikenikäisiin taloihin. Tiilikatteen etuja on sen ääntä vaimentava ominaisuus. Jos sateenropinat häiritsevät, tiilikatto on paras vaihtoehto.

vimeo-video-thumbnail

Vanha tiilikatto vaihtui kevyempään Lujaan

Ikääntyneen tiilikaton tilalle vaihdettiin Lujan kestävä, kevyt ja hiljainen teräskatto.

mikä kattotyyppi sopisi teille?

kk-icon-lukkopontillinen

Lukkopontillinen
teräskatto

Peltikate on tällä hetkellä Suomessa suosituin katemateriaali sekä uudisrakentamisessa että kattoremonttikohteissa. Peltikate on myös pitkäikäisin ja helppohoitoisin kattomateriaali, joten se on pitkällä aikavälillä markkinoiden kustannustehokkain kattovaihtoehto.

kk-icon-tiilikuvioitu

Tiilikuvioitu
teräskatto

Tyylikäs tiilikuvioitu teräskatto Luja istuu erinomaisesti kaikenikäisiin taloihin, myös rintamamiestaloihin. Teräksinen Luja muistuttaa tiiltä, mutta on sitä olennaisesti kevyempi, silti jämäkkä ja äänetön. Lujan helppo asennettavuus on tehnyt siitä suosikin.

kk-icon-aito-tiilikatto

Aito
Tiilikatto

Aidon tiilikaton parhaisiin puoliin kuuluvat äänettömyys, kestävyys ja mittatarkkuus. Valmistusvaiheessa tiilen betonimassaan sekoitettu väripigmentti varmistaa tiilen alkuperäisen värin säilymisen kymmenien vuosien ajan. Erikoispinnoite varmistaa tiilen pinnan säilymisen hyvänä ja kestävänä.

muut kattotuotteemme

Kymppi-katto-katonhuolto

Kattohuolto

Sinun ei tarvitse olla huolissasi kattosi vuosittaisesta huollosta ja mahdollisista iän tuomien pulmien korjauksesta, kun teet huoltosopimuksen. Ammattilaisemme huoltavat kattosi säännöllisesti, jotta säästyt ongelmilta.

Kattoturvatuotteet

Toimitamme ja asennamme avaimet käteen -periaatteella myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet, kun niille on tarvetta. Turvallinen kulku katolla vaatii tikkaat, lapetikkaat, kulkusillat sekä lumiesteet lumikuorman hallintaan.

kk-kattoremontti-006
kymppi-katto-sadevesijarjestelmat

Sadevesijärjestelmät

Rännikourujen ja sadevesijärjestelmien uusiminen voi olla hyvä ratkaisu, jos niiden kanssa on ollut ongelmia, mutta kattoa ei vielä tarvitse uusia.

Lumenpudotus

Lumenpudotus katolta on tärkeää useista syistä. Jos et ole varma, miten lumen pudotus tulisi suorittaa, on suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen!

Kymppi-katto-lumenpudotus

Lataa ilmainen yleisesite

Lataamalla yleisesitteen saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme

Yleisesitteestämme löydät tarkemmat tiedot eri tuotteistamme ja palveluistamme, kuten katoista, ovista ja ikkunoista sekä niiden väri- ja mallivaihtoehdoista. Löydät myös tarkempaa tietoa aurinkopaneeleistamme.

Alla olevasta linkistä voit ladata itsellesi ilmaisen yleisesitteen.
Esitteen lataaminen ei sido sinua mihinkään!

lataa-yleisesite-tuotesivut

Kattoremontin vaiheet

asennus-teraskatto

Näin se käy

  • Suunnittelu
  • Vanhan kattomateriaalin purku
  • Rakenteiden tarkistus
  • Uuden kattomateriaalin asennus
  • Mahdolliset varusteet, kuten sadevesijärjestelmät
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus

Takuu

Takuu kattotuotteissa

Asennustakuu on 10 vuotta. Teräskatoilla esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Teräskattojen materiaalina käytämme SSAB:n Suomessa valmistamaa pinnoitettua terästä. Tiilikatoilla takuu on 30 vuotta. Tiilenä käytämme Ormax Protector+ mallia.

kymppi-katto-juhlimisen-arvoinen