Kattoremontti Porvoo
Pyydä kartoituskäynti tästä!

Onko harkinnassa kattoremontti Porvoossa tai lähialueilla? Se toteutuu kerralla ja kunnolla Kymppi-katon ammattityönä. Teemme koko kattotyön Avaimet käteen-viimeisteltynä, muutamassa päivässä, asumista haittaamatta.

Porvoo, kuten koko Itä-Uusimaa on Kymppi-Katon keskeistä toimialuetta. Teemme vaatimilla rannikkoalueilla kattoremontit Suomen parhailla kattomateriaaleilla ja parhaalla ammattitaidolla. Yhtä hyvin tiheästi rakennetuilla rivitaloalueilla kuin myös yksittäisiin omakotitaloihin avoimen tuulisella ”lakialla” kuten näet tämän sivun alalaidan videosta, jossa Mietaan Jussi kertoo kattoremontistaan, jonka teimme.

Kattoremontti

Tilaa ILMAINEN katon kuntotarkastus

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja osallistut samalla myös 10000 euron arvontaan! 

Kattoasennukset Kymppi-Katto

Kattotyö -aluksi ilmainen kartoituskäynti

Käymme ensin veloituksetta kartoittamassa kattosi kunnon. Tällä sivulla voi pyytää kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen tarkastuksen kohteessasi sekä katon uudistussuunnitelman kustannusarvioineen. Pyytäessäsi meidät kartoituskäynnille, osallistut samalla myös 10 000 euron arvontaan!

Kerralla ja kunnolla - kestävin ratkaisuin

Temme kattoremonttisi kokeneiden ammattilaistemme työnä. Tehokkaat työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet ja muut suojavarusteet nopeuttavat työtä ja suojaavat myös vahingoilta. Turvallisuus on meille tärkeä asia, niin varmasti Sinullekin. Kattotyö tehdään muutamassa päivässä, eikä sen teko haittaa asukkaiden asumista.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Kattoremontti on pääasiallinen työmme. Kokeneet asentajamme toteuttavat sen parhailla työmenetelmillä ja materiaaleilla. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Teemme myös ikkuna– ja ovivaihdot samalla parhaalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme Sinua valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

Luja, Jalo vai Uljas -jokaiselle parasta

Peltikatto vai tiilikatto? Kymppi-Katto tekee molemmat – eikä käytä mitä tahansa materiaaleja. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on suomalaisten suosikki, ja sitä käytetään paljon rintamamiestalojen remontoinnissa, samoin uudempien talojen kattotyössä.

Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta, mitä suomalainen terästeollisuus katoille tuottaa. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla edustajaltamme.
Jämäkkä tiilikatto Uljas edustaa ajatonta tyylikkyyttä ja jämeryyttä. Uljas eristää hyvin ääntä, vaikkapa lentomelua. Läpivärjätty materiaali pitää kauniin värinsä vuosikymmenien säitä kavahtamatta.

Tästä linkistä näet, miten porvoolainen Aira ja Vesa Wollstén kertovat Uljas-tiilikattoremontistaan.Www.kymppi-katto.fi/kokemuksia.

Kymppi-katto korjaa kattosi

Joustava rahoitus

Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää kohtuutyöllä hallittavissa. Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen kattotyölle, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot ja sopivan kuukausittaisen maksuerän saat valita itse.

Katon elinkaari

Katon huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka tietää ongelmia. Ummehtuneisuus, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, kasvuston pinttyminen katolle, haljenneet tiilet. Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi suolaisen merituulen vaikutuksesta tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

Pidä katosta kiinni!

Itä-Uudenmaan ja Porvoon vaihtelemassa meri-ilmastossa katto on kovilla. Katosta kannattaa pitää huolta.Tiesithän, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaakaan kuluja?

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Huolenpito on tärkeää - sen voi myös ulkoistaa

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä. Huolellinen tarkastus paljastaa ajoissa ongelmakohdat, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi tulee tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.

Säännöllisesti tulee varmistaa lisäksi kattotikkaiden, katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Tuntuuko työläältä? Onhan se toki hankalaa katolle kiipeilemisineen. Voit ulkoistaa kattosi tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.