Kattoremontti Lohja
Pyydä ilmainen kartoituskäynti!

Kattoremontti Lohjalla ja lähialueilla on paras tehdä kerralla ja kunnolla Kymppi-katon ammattityönä. Teemme kattotyön Avaimet käteen-viimeisteltynä, muutamassa päivässä, asumista haittaamatta. Katso videolta tämän sivun lopusta, miten Juha Mieto päätti uusia vanhan varttikattonsa Jaloon, kun myrskyllä katolta kuului ”prätinä ja präiske!”

Teemme Lohjalla kattoremontit sekä omakotitaloihin että myös enenevästi rivitaloihin. Lohja on Kymppi-Katon keskeistä toimialuetta. Tarjoamme lohjalaisille asiakkaillemme myös joustavan rahoituksen kattoremontille, jotta voit tehdä kattotyön silloin, kun sen aika on. Ei tarvitse uhrata kerralla tuntuvia summia kattotyöhön, vaan voit päättää itse, millaisin kuukausierin remontin hoidat.

Tilaa tästä katollesi kuntotarkastus

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja osallistut samalla myös 10000 euron arvontaan! 

Kattoasennukset Kymppi-Katto

10 000 € voitto- miksipä ei?

Pyytäessäsi kartoituskäynnin osallistut samalla myös 10 000 e kattoremonttiarvontaan, ei liene paha sekään? Arvonta ei ole itsetarkoitus, vaan kartoituskäynti jonka tulemme tekemään kohteeseesi pyyntösi mukaan. Mutta koska meillä on tällainen arvonta, tulet samalla osallistuneeksi siihen. Joku yhteyspyynnön lähettäneistä joka tapauksessa voittaa sen. Kukapa tietää, vaikka se olisit sinä?

Aluksi suoritamme ilmaisen kartoituskäynnin

Käymme ensin veloituksetta kartoittamassa kattosi kunnon. Tällä sivulla voi pyytää kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen tarkastuksen kohteessasi sekä katon uudistussuunnitelman kustannusarvioineen.

Kattoremontti - kerralla ja kunnolla

Kymppi-Katto tekee kattoremonttisi kokeneiden omien paikallisten ammattilaisten työnä. Työturvallisuus on meille tärkeä asia, niin varmasti Sinullekin. Tehokkaat työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet ja muut suojavarusteet nopeuttavat työtä. Ne  suojaavat myös vahingoilta ja parantavat työergonomiaa. 

Kattotyö tehdään muutamassa päivässä, jäljet siivotaan tarkasti eikö kattoremontin  teko haittaa asukkaiden asumista.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Kattoremontit on pääasiallinen työmme. Kokeneet asentajamme toteuttavat sen parhailla työmenetelmillä ja materiaaleilla. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Teemme myös ikkuna– ja ovivaihdot samalla parhaalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

aina parasta katolle

Kymppi-Katto tekee sekä teräskatot että tiilikatot – eikä käytäkään niihin mitä tahansa materiaaleja. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on suomalaisten suosikki, ja sitä käytetään paljon rintamamiestalojen remontoinnissa, samoin uudempien talojen kattotyössä.
Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta, mitä suomalainen terästeollisuus katoille tuottaa. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla edustajaltamme.

Kymppi-katto korjaa kattosi

myös joustava rahoitus

Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää kohtuutyöllä hallittavissa. Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen kattotyölle, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot ja sopivan kuukausittaisen maksuerän saat valita itse.

Milloin katto pitää uusia?

Kattosi huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka ennustaa ongelmia. Ummehtuneisuus, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, kasvuston pinttyminen katolle, haljenneet tiilet. Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi suolaisen merituulen vaikutuksesta tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

Korvaako vakuutus?

Suomen vaihtelevassa ilmastossa katto on kovilla. Katosta kannattaa pitää huolta.Tiesithän, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei välttämättä korvaakaan kuluja?

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Huolenpidon voi myös ulkoistaa meille

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä. Huolellinen tarkastus paljastaa ajoissa ongelmakohdat, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi tulee tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.

Säännöllisesti tulee varmistaa lisäksi kattotikkaiden, katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Tuntuuko työläältä? Onhan se toki hankalaa katolle kiipeilemisineen. Voit ulkoistaa kattosi tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.