Kattoremontti Pori
kartoituskäynti tästä, ole hyvä!

Kattoremonttinne Porin malliin, kerralla ja kunnolla Kymppi-katon ammattityönä. Teemme koko katonvaihdon Avaimet käteen viimeisteltynä, muutamassa päivässä. Järjestämme myös joustavan rahoituksen.

Pori on Kymppi-Katon keskeistä toimialuetta. Teemme Porin vaativiin olosuhteisiin kattoremontit Suomen parhailla kattomateriaaleilla ja parhaalla ammattitaidolla. Käymme ensin veloituksetta kartoittamassa kattosi kunnon. Tällä sivulla voi pyytää kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen tarkastuksen kohteessasi sekä katon uudistussuunnitelman kustannusarvioineen.

Kattoremontti

Tilaa ILMAINEN katon kuntotarkastus

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja osallistut samalla myös 10000 euron arvontaan! 

Kerralla ja kunnolla Porin malliin

Helpointa sinulle on, kun Kymppi-Katto tekee kattoremonttisi kokeneiden ammattilaisten työnä sovittuna aikana ja sovituin kustanuksin. Tehokkaat työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet ja muut suojavarusteet nopeuttavat työtä ja suojaavat myös vahingoilta. Turvallisuus on meille tärkeä asia, niin varmasti Sinullekin. Kattoremontti on tehty muutamassa päivässä eikä sen teko haittaa asumista.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Kattojen uudistukset on pääasiallinen työmme. Teemme sen parhailla työmenetelmillä ja materiaaleilla, omien asentajiemme ammattityönä. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Teemme myös ikkuna– ja ovivaihdot samalla parhaalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

Parhaat tuotteet

Kymppi-Katto tekee sekä peltikatot että tiilikatot. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on suomalaisten suosikki, ja sitä käytetään paljon rintamamiestalojen remontoinnissa, samoin uudempien talojen kattouudistuksissa.

Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta markkinoillamme. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla tarkemmin edustajaltamme. Tiilikatto Uljas on tiilikattojen tunustettu äänetön valtias.

Kymppi-katto korjaa kattosi

Joustava rahoitus

Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää kohtuutyöllä hallittavissa. Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen remontillesi, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot saat valita itse.

Milloin on aika uusia katto?

Katon huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka tietää ongelmia. Ummehtuneisuus, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, kasvuston pinttyminen katolle, haljenneet tiilet. Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi suolaisen merituulen vaikutuksesta tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

jos kattoa ei huolla...

Tiesithän, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaakaan kuluja?

Tämä tuppaa usein monelta unohtumaan. Juha Mieto huomasi onneksi ajoissa komean talonsa katon uusimistarpeen. Aikanaan muodissa ollut Vartti-Katto vaihtui jämäkkään Jaloon, eikä enää kuulu katolta ”prätinä ja präiske” vaan katon myötä koko talo näyttää uudelta.

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Huolenpito on tärkeää - sen voi myös ulkoistaa

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä. Huolellinen tarkastus paljastaa ajoissa ongelmakohdat, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi tulee tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.
Säännöllisesti tulee varmistaa lisäksi kattotikkaiden, katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Jaa jos uusimistarvetta ilmenee, jonkun täytyisi myös osata tehdä se turvallisesti.

Tuntuuko työläältä? Onhan se toki hankalaa katolle kiipeilemisineen. Voit ulkoistaa kattosi tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä palvelusta edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.