kk-suomalaista-laatutyota

Oviremontti

Uusimalla kotisi ovet parannat kotisi ulkonäköä sekä energiatehokkuutta roimasti. Kymppi-Katon ovet ovat markkinoiden parasta laatua, kotimaisia ja vahvasti murtosuojattuja.

Laadukas ovi pysyy suorana

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kymppi-Katolla suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaisiin koteihin ja pohjoisiin sääolosuhteisiin. Siksi myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun – 15 vuotta. Meidän ulko-ovien rakenne on edistyksellinen kaikin tavoin. Kertopuulla vahvistettu runko, kaksinkertaiset erikoisleveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, neljä murtosuojattua saranaa sekä eristyslasielementti. Kymppi-Katon ulko-ovet ovat kynnystä myöten loppuun asti suunniteltu. Kynnykset täyttävät esteettömyysvaatimukset ja kestävät kovaa kulutusta.

_N5A4910-kaskipuu17-HLPfi
Nilsi_T1830 (1)

Ulko-oven ilme täydentää kodin julkisivun

Kymppi-Katon ulko-ovet eivät ole pelkästään laadukkaasti valmistettuja, vaan ne on myös suunniteltu osaksi suomalaista arkkitehtuuria ja maisemaa. Voit valita klassisia malleja selkeyden ja luotettavuuden tai modernit puu- tai maalipintaiset ulko-ovet, jotka ovat paikallaan erityisesti modernin arkkitehtuurin täydentäjinä ja yksilöllisen ilmeen luojina. Kymppi-Katon ulko-ovivalikoimasta löydät varmasti oman kotisi ilmeeseen ja arkkitehtuuriin parhaiten sopivan ulko-oven. Anna ulko-oven tehdä vaikutus!

Rakenne ratkaisee

Markkinoiden tukevin saranan kiinnityskohta (34mm). Tukeva karmi (53mm) helpottaa asennusta ja on kestävä.
Kaksinkertainen tiivistys, parempi tiiviys. Kertopuulla vahvistettu runko. Markkinoiden pisin suoranapysymistakuu 15 vuotta. 3-kertainen eristyslasi TGI-välilistalla. yms.

Ovilehdessä kolminkertainen pintakäsittely, markkinoiden ainoana. Kulutusta kestävä kynnys (25mm), materiaalina öljytty koivu. Kynnyksen etureuna ja kulutuslista kestävää alumiinia.

Näyttökuva 2023-12-7 kello 13.51.05

Ulko-ovimallistomme

Täyden kympin ovet

Levikkeet

Vakiovärit

Puudesign-ovimallisto

Parvekeovet, autotallin ovet, varaston ovet, palo-ovet

Parvekeovet nykyaikaisella tekniikalla

Alumiiniverhoillut POAL-parvekeovet saat varustettuna kitkajarrulla, joka pitää oven auki haluamassasi asennossa. Kääntämällä kahvan alas ovi lukittuu portaattomasti kulloinkin sopivaan asentoon eikä tuuli heiluttele ovea. Avausmekanismi kannattaa valita oven todellisen käyttömäärän mukaisesti. Myös säleverhot saat halutessasi vekkimallisina, jolloin säleet eivät takerru oven kahvaan eivätkä häiritse oven käyttöä. Nämä ovat esimerkkejä, joita on ideoitu käyttökokemuksien mukaan, pyydä edustajaamme kertomaan muistakin uudistuksista.

Katso Kymppi-Katon parvekeovien lasiaukkojen koot havainnekuvasta

kymppi-katto-parvekeovien-lasiaukot

Kiinnostaako parvekkeen tai autotallin ovet?

Näin se käy

  • Suunnittelu
  • Vanhojen ovien poisto
  • Rakenteiden / säätöjen tarkistus
  • Uusien ovien asennus
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus
ovien-asennus

Tilaa ilmainen oviesite

Alla olevasta linkistä voit tilata itsellesi ilmaisen yleisesitteen.
Esitteen tilaaminen ei sido sinua mihinkään!

vimeo-video-thumbnail

Ovi ja ikkunaremontti

Kakskertaan asennettiiin uudet ikkunat ja ovet

Katso video, miten ovien ja ikkunoiden asennus käy ammattilaisilta.

Joustavat maksuehdot remontillesi

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

kk-jalo-teraskatto-004
kk-kotitalousvahennys

Kotitalousvähennys, säästät jopa 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40% työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

Takuu

Takuu ovissa

Materiaali- ja rakennekestävyystakuu 3 vuotta. Suoranapysymistakuu 15 vuotta.

kymppi-katto-juhlimisen-arvoinen