SUOMALAISTA REHTIÄ YRITTÄJYYTTÄ JO 25 VUOTTA

Kymppi-Katto on Länsi-Suomen sekä Etelä-Suomen voimatekijä kattoasennuksissa ja ovi/ikkuna-asennuksissa.

Pitkä perheyrittäjätausta
jo 25 vuotta

Kymppi-Katon perusti vuonna 1999 Markku Koistinen visionaan olla mukana kohentamassa suomalaisten kansallista varallisuutta – omakotitaloja ja rivitaloja, joiden arvo säilyy parhaiten hyvällä huolenpidolla. Naantalista ponnistanut yritys on kasvanut jo sadan ammattilaisen organisaatioksi. Asiakkaamme ovat työhömme hyvin tyytyväisiä. Perheyrityksen perintö: vastuullinen ote ja asiakaslähtöisyys näkyvät kaikessa toiminnassamme vielä tänäkin päivänä.

juhlavuosi-25v-kuva
yritys-002

Paikalliset asentajat, joista olemme ylpeitä

Kymppi-Katon omat asentajat ovat tiimimme sankareita. Monipuolinen koulutus ja pitkä kokemus on tuonut heille sen varmuuden, tehokkuuden ja kokonaisvaltaisen ammattitaidon, jota asiakkaamme arvostavat. Joka paikkakunnalla asiakasta palvelevat paikalliset Kymppi-Katon ammattilaiset, sekä myyntiedustajat että varsinaisen asennustyön mestarit. Kerralla ja kunnolla – se on meidän periaatteemme.

Takanamme on nyt jo 25 vuotta vastuullista yritystoimintaa ja alamme osaamisen nostamista. Sitä on Kymppi-Katto Suomessa.

logo-group

KYMPPI-KATON PALVELULUPAUS:
KERRALLA JA KUNNOLLA

Teemme asiakkaitten katto-, ovi- ja ikkunauudistukset kokonaisvaltaisesti tavoitteena paras mahdollinen laatu ja kestävyys sekä asiakkaan tyytyväisyys nyt ja tulevaisuudessa. Asiakas saa käyttöönsä koko ammattitaitomme sekä palvelumme rahoituksesta huoltosopimuksiin. Teemme työmme asiakkaamme parhaaksi, ajatellen kestäviä tuloksia ja asiakkaiden tyytyväisyyttä.