Asiakaskokemuksia

Kymppi-Katto toteuttaa kodin kattoremontin parhaimmilla kotimaisilla kattotuotteilla. Katso täältä asiakaskokemuksia, referenssejämme juhlimisen arvoisista remonteista.

Videot ja artikkelit

Katto, ovi ja ikkunaremontti

Juha ja Risto ovat tyytyväisiä Kymppi-katon tuotteisiin

Kattoremontti

Juha Mieto on tyytyväinen Kymppi-katon Jaloon

Ovi ja ikkunaremontti

Risto Dufva valitsi Kymppi-katon ovet ja ikkunat

Kattoremontti

Michael Monroe valitsi Kymppi-katon

Kattoremontti

Asbest is not best!

Takavuosikymmeninä asennettiin Suomessa moniin kohteisiin asbestia sisältäviä kattomateriaaleja. Moni muistaa suositut Vartti-katot. Vasta myöhemmin ollaan havahduttu asbestin merkittäviin…

Lue lisää
Kattoremontti

Veikko Ahvenaisen pihakonsertti

Harmonikkataiteilija Veikko Ahvenaisen ura on ainutlaatuinen: Yli tuhat levytystä ja esiintymisiä yli 78 vuoden aikana. Taitaa olla lajissaan…

Lue lisää
Kattoremontti

Taloyhtiössä uusittiin kattorakenteita

Vantaan Vaaralassa osoitteessa Vaaralankulma 4 A tehtiin toukokuussa 2021 kokonaisvaltainen Jalo Teräskattoremontti. Autotallirakennukseen valittiin kondenssitippumista estävä JaloLUX-teräskate. Autotallirakennukseen…

Lue lisää
Kattoremontti

Kokonaisuutena: kouluasteikolla 10, kiitettävä kymppi

Asiakas Matti Vähätalo Espoosta kirjoitti seuraavanlaisen palautteen Kymppi-Katon pojille: Viinirinne 8 B on nyt saanut uuden tiilikaton. Viimeiset…

Lue lisää
Kattoremontti

Nyt meillä oli aikaa tälle asialle

Isossakyrössä kauniilla paikalla joen rannalla on jämäkkä talo, jossa asuu laatuinsinööri Mikko Palenius perheineen. Talossa on upouusi Jalo-katto,…

Lue lisää
Kattoremontti

Vanha tiilikatto vaihtui kevyempään lujaan

asiakkaamme suosittelevat

Kattoremontti

Hyvin suunniteltu kattoremontti

Lämmin kiitos hyvin suunnitellusta työstä ja vielä isommat kiitokset asennuksen kavereille, jotka olivat ystävällisiä ja heidän kanssaan oli helppo kommunikoida asennustyöstä. Suosittelen lämpimästi Kymppi-Kattoa muillekin.

Hannu
Porvoo
Ikkunaremontti

Ikkunoiden asennus sujui nopeasti

Kaikki 16 ikkunaa asennettiin yhdessä päivässä ja viimeistely seuraavana päivänä. Kaikki meni kuten oli sovittu. Ikkunoihin ja asennukseen olemme todella tyytyväisiä.

Esa
Vihti
Kattoremontti

Ei turhia kiirehtimisiä vaan työ hoidettiin asiallisesti

Asentajat ammattilaisia ja työnjälki kiitettävää. Ei turhia kiirehtimisiä vaan työ hoidettiin asiallisesti maaliin, laatu omasta mielestä tosi hyvä.

Kalle
Turku
Kattoremontti

Very satisfied with the speed and professionalism

Very satisfied with both the speed and professionalism of both the salesperson and roof workers.

Patrik
Parainen
Kattoremontti

Asentajat osaavia ja ottavat asiakkaan toiveet huomioon

Työ tehtiin sovittuun aikaan ja sujuvasti. Asentajat olivat osaavia ja ottivat asiakkaan toiveet huomioon, mm. siistivät ympäristön ja kuljettivat jätteet pois työn päätyttyä. Lämmin kiitos kaikesta!

Alvar ja Outi
Turku
Kattoremontti

Nopea ja laadukas lopputulos

Katto tehtiin talvella, lunta ja pakkasta riitti, mutta ei se haitannut miehiä, joita oli 6 kpl kerralla katolla. Valmista tuli nopeassa tahdissa ja lopputulos oli laadukkaasti tehty uusi tiilikatto L-malliseen taloon.

Erkki
Sastamala
Kattoremontti

Mökin kattoremontti

Jo toinen mökin kattoremppa Kymppi-Katon kanssa. Ensin sauna, nyt huvila. Hienosti meni, vaikka saaressa ollaankin. Asentajat on todellisia kattopanttereita ja hommat sujuu hymyissäsuin. Kiitos!”

Susanna ja Jouko
Turku
Kattoremontti

Ammattitaitoiset asentajat

Asentajat hoitivat työnsä erinomaisesti ja ammattimaisesti. Pihojen siivous urakan päätteeksi oli 10+. Suosittelen lämpimästi kattoremontteja miettivälle tämän firman palveluksia.”

Mika ja Kirsi
Loviisa
Ikkunaremontti

Nopeaa toimintaa

Omakotitalon ikkunoiden vaihto sujui kaupanteosta lähtien asiakkaan toiveita kuunnellen. Sovitut aikataulut pitivät ja erityisen kiitoksen ansaitsee asennuksen ammattimainen sujuminen; ensimmäisenä päivänä kaikki sisätyöt ja toisena päivänä ulkopuolen viimeistely.”

Yrjö
Kerava
Kattoremontti

Upea urakkaporukka

Tarvittavat muutokset ja lisätyöt sovittiin hyvässä yhteisymmärryksessä ilman urakan venymistä. Kiitos Kymppi-Katon upealle urakkaporukalle kaikki lupaukset pitäneestä urakasta ja tarvittavien lisätöiden nopeasta ja ammattimaisesta toteutuksesta. ”

Kirsi ja Marko
Pyhäranta
Oviremontti

Kaikki toimi ja jälki oli siistiä

Kaikki toimi alusta alkaen hyvin. Työn jälki on erittäin siistiä, aikatauluissa pysyttiin ja loppusiivouskin oli hoidettu erinomaisesti. Asentajat miellyttäviä ja selvästi ammattilaisia.”

Kaarlo ja Teija
Salo
Kattoremontti

Hinta oli kilpailukykyinen

Loistavaa palvelua! Hinta oli kilpailukykyinen ja laatu erinomainen! Asentajat tekivät erittäin hyvää työtä ja laittoivat kerralla katon ja kourut kuntoon. Myös lisätyöt toteutettiin sovitusti järkevällä hinnalla ja korkealla ammattitaidolla!”

Joonas
Hamina