Kattoremontti Espoo.
Kerralla ja kunnolla.

Kattoremontti Espoossa? Se toteutuu kerralla ja kunnolla Kymppi-katon ammattityönä. Teemme koko kattotyön Avaimet käteen-viimeisteltynä, myös talvella. Asumiseen ei kattoremontista koidu haittaa.

Espoo, Vantaa ja Helsinki kuten koko Uusimaa on Kymppi-Katon keskeistä toimialuetta. Teemme pääkaupunkiseudun vaativilla alueilla kattoremontit Suomen parhailla kattomateriaaleilla ja parhaalla ammattitaidolla. Yhtä hyvin tiheästi rakennetuilla rivitaloalueilla kuin myös avoimen tuulisella ”lakialla” kuten tämän sivun alalaidan videosta, jossa Mietaan Jussi kertoo kattoremontistaan, jonka teimme.

Kattoremontti

Tästä ILMAINEN katon kuntotarkastus

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja osallistut samalla myös 10000 euron arvontaan! 

Kattoasennukset Kymppi-Katto

aluksi käymme katollasi

Kiipeämme alkajaisiksi katollesi ja tarkastamme sne kunnolla, kauttaaltaan.  Tällä sivulla voi pyytää meiltä kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen – ja huom. veloituksettoman-  tarkastuksen kohteessasi. Jos aihetta ilmenee, teemme katollesi uudistussuunnitelman kustannusarvioineen. Pyytäessäsi meidät kartoituskäynnille, osallistut samalla myös 10 000 euron arvontaan!

kestävin, kunnollisin ratkaisuin

Teemme kattoremonttisi ammattilaisten työnä. Tehokkaaksi hiotut työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet nopeuttavat työtä – ja suojaavat työntekijöitä vahingoilta, yhdessä asianmukaisten suojavarusteiden kanssa.

Turvallisuus on meille tärkeä asia. Kattotyö tehdään muutamassa päivässä, eikä työ haittaa asukkaiden asumista.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Kattojen uudistukset on pääasiallinen työmme. Kokeneet asentajamme toteuttavat sen parhailla työmenetelmillä ja materiaaleilla. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Teemme myös ikkuna– ja ovivaihdot samalla parhaalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

tiilikatto melua vastaan vai jämäkkä teräspeltikatto?

Kymppi-Katto tekee molemmat, käyttäen  parhaita materiaaleja mitä on tarjolla. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on suomalaisten suosikki.  

Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta, mitä suomalainen terästeollisuus katoille tuottaa. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla edustajaltamme.

Läpivärjätty Tiilikatto Uljas on omassa luokassaan esimerkiksi lentomelua hyvin torjuvana ”ikuisesti” kestävänä arvokattona.

Kymppi-katto korjaa kattosi

Joustava rahoitus

Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää kohtuutyöllä hallittavissa.

Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen kattotyölle, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot ja sopivan kuukausittaisen maksuerän saat valita itse. Voit myös halutessasi muuttaa takaisinmaksuaikataulua, rahoitus on todellakin  j-o-u-s-t-a-v-a-.

Katon elinkaari

Katon huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka tietää ongelmia. Ummehtuneisuus, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, kasvuston pinttyminen katolle, haljenneet tiilet. Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi Espoossa suolaisen merituulen vaikutuksesta tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

Uuden

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Huolenpidon voit ulkoistaa

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä.  Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi on hyvä tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.
Lisäksi kattotikkaiden, katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Tuntuuko työläältä? Onhan se toki hankalaa katolle kiipeilemisineen. Voit ulkoistaa kattosi tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.