Kattohuolto

Kattomme kestävät vuosikymmeniä, silti Suomen oloissa kattoa tulisi hoitaa 1-2 kertaa vuodessa. Huoltaminen on helppoa tehdä itsekin, mutta vielä helpompaa on antaa Kymppi-Katon ammattilaisen hoitaa kattosi perushuolto säännöllisesti.

Kattohuoltosopimus antaa mielenrauhan

Katolle kiipeäminen on aina jännittävää. Turvallisuuden erityinen huomioiminen ja oikeat välineet takaavat kuitenkin turvallisen työn sujumisen. Kymppi-Katon kattohuoltosopimus pitää sisällään katon tarkastamisen kahdesti vuodessa. Tarkastamme 1. katon yleisen kunnon 2. Läpivientien tiiveyden 3. Pinnoitteen kunnon. Puhdistamme myös sadevesikourut liasta ja lehdistä.

Vuosisopimus on hinnaltaan 590 €/vuosi.

kattohuoltosopimus
kattokorjaus

Vauriot kannattaa korjata välittömästi

Jos vuosihuollon yhteydessä löydetään jotain korjattavaa, korjaamisesta neuvotellaan asiakkaan kanssa. Yleensä korjaaminen kannattaa tehdä välittömästi. Katolle on voinut tulla lommoja pudonneiden oksien painosta tai maalipinta on vaurioitunut. Tiilikatossa kattotiiliä on voinut mennä rikki. Rännikourut saattavat olla tiensä päässä ja ne pitää uusia. Jos kattoturvatuotteet ovat vaillinaisia tai turvattomia neuvomme niiden uusimisessa. Vaativatko jiirit tai räystäät korjaamista? Pitääkö aluskate uusia? Listojen, peltien ja otsalaudan huoltaminen tai uusiminen tulee myös aina ennen pitkää ajankohtaiseksi. Katto pitää myös pestä aika ajoin.