Kattoremontti Vantaa.
Paras aloittaa tästä!

Katon korjaustyöt Vantaalla, ja muuallakin Uudellamaalla toteutuvat parhaiten Kymppi-katon ammattityönä. Teemme kattoremontin Avaimet käteen-viimeisteltynä,  asumista haittaamatta.

Vantaa, Espoo, Helsinki ja koko Uusimaa ovat Kymppi-Katon keskeistä toimialuetta. Teemme alueen vaativilla alueilla kattoremontit Suomen parhailla kattomateriaaleilla ja parhaalla ammattitaidolla.

Lentomelualueilla ääntä parhaiten eristävä Uljas-tiilikatto on kysytty materiaali. Vantaalla joillakin alueilla tämä on tervetullut ja onnistunut ratkaisu meliun vähentämiseksi.

Teemme kattotyöt sekä yksittäisiin omakotitaloihin että paritaloihin ja rivitaloihin tai myös useamman erillisen omakotitalon yhtiöihin.  Sivuiltamme www.kymppi-katto.fi näet millaisia hankkeita olemme Vantaalle hiljattain tehneet. Näet tämän sivun lopusta myös, mitä tuumaa ex-hiihtäjälegenda Mietaan Jussi kattoremontista, jonka teimme hänen komeaan taloonsa Kurikassa. Siellä vanha Vartti-katto muuttui jämäkkään teräskatto Jaloon.

ILMAINEN kattosi kuntotarkastus

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja osallistut samalla myös 10000 euron arvontaan! 

Kattoasennukset Kymppi-Katto

aluksi kunnollinen tarkastus

Käymme ensin veloituksetta kartoittamassa kattosi kunnon. Tällä sivulla voi pyytää kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen tarkastuksen kohteessasi sekä katon uudistussuunnitelman kustannusarvioineen. Pyytäessäsi kartoituskäynnin osallistut samalla myös 10 000 e arvontaan, ei liene paha sekään?

Kerralla ja kunnolla

Teemme kattoremonttisi kokeneiden ammattilaisten työnä. Tehokkaat työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet ja muut suojavarusteet nopeuttavat työtä ja suojaavat myös vahingoilta. Turvallisuus on meille tärkeä asia, niin varmasti Sinullekin. Kattotyö tehdään muutamassa päivässä, eikä sen teko haittaa asukkaiden asumista.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Kattojen uudistukset on pääasiallinen työmme. Kokeneet asentajamme toteuttavat sen parhailla työmenetelmillä ja materiaaleilla. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Teemme myös ikkuna– ja ovivaihdot samalla parhaalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

Luja, Jalo ja Uljas -paras katto joka makuun

Peltikatto vai tiilikatto? Kymppi-Katto tekee molemmat – eikä käytä mitä tahansa materiaaleja. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on suomalaisten suosikki, ja sitä käytetään paljon rintamamiestalojen remontoinnissa, samoin uudempien talojen kattotyössä.

Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta, mitä suomalainen terästeollisuus katoille tuottaa. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla edustajaltamme.

Erityisesti Vantaalla, jonka joissakin osissa kiusaa lentomelu tai suurten liikenneväylien läheisyys, suosittu kattomateriaali on Uljas-tiili. Se vaimentaa ääntä kaikista katoista parhaiten. Jämäkkä Uljas säilyttää kauniin värinsä vuosikymmenestä toiseen, onhan betonikattotiili läpivärjättyä.

rahoitus kuten haluat

Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää kohtuutyöllä hallittavissa. Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen kattotyölle, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot ja sopivan kuukausittaisen maksuerän saat valita itse.

Katon elinkaari

Katon huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka tietää ongelmia. Kasvuston pinttyminen katolle, ummehtuneisuus, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, haljenneet tiilet. Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi merellisessä kosteassa ilmastossa tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

Jotta kattosi kestäisi kaiken

Uudenmaan ja luonnollisesti Vantaan vaihtelevassa ilmastossa katto on kovilla. Katosta kannattaa pitää huolta.Tiesithän, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaakaan kuluja?

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Entä jos ulkoistaisit kattosi huoltotyöt?

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä. Huolellinen tarkastus paljastaa ajoissa ongelmakohdat, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi tulee tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.

Säännöllisesti tulee varmistaa lisäksi kattotikkaiden, katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Tuntuuko työläältä? Onhan se toki hankalaa katolle kiipeilemisineen. Voit ulkoistaa kattosi tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle Huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.