Aurinkopaneelit

Valjasta aurinkoenergia käyttöösi – Tehokkaat aurinkopaneelimme tarjoavat kestävän ja taloudellisen ratkaisun energiantuotantoon. Vähennä hiilijalanjälkeäsi ja säästä samalla sähkölaskuissasi. Aurinkovoima on nyt helposti ulottuvillasi!

Asennamme kattoasiakkaillemme laadukkaat kattopaneelit

Erinomainen tapa tuottaa itse sähköä ja siten pienentää sähkölaskua on aurinkopaneelien asennus. Aurinkoenergiajärjestelmien huiman kehityksen myötä tänään on tarjolla verrattoman paljon tehokkaampia ratkaisuja kuin vielä muutama vuosi sitten. Siksi aurinkopaneelien kysyntä on nyt huimassa kasvussa. Kauden parhaat asennusajat varataan juuri nyt!

Aurinkopaneelien mitoituksessa kohteeseen kannattaa ensin pohtia, halutaanko tuottaa sähköä lähinnä vain omaan tarpeeseen vaiko myös myytäväksi yleiseen verkkoon. Oma sähköntarve täyttyy pienemmällä paneelien määrällä.

aurinkopaneelien-asennus-kymppi-katolta-1
aurinkopaneelit-kymppikatto

Miten paneelit asennetaan?

Sähkön tuottaminen aurinkopaneeleilla on tuotteiden kehittymisen seurauksena nyt jo selvästi kannattavaa Suomessa. Kotimaan olosuhteet ovat erinomaiset sähkön tuottoon paneeleilla. Niiden teho korostuu pakkasessa ja tästä syystä esim. kevään ja tietysti kesän aikana sähköntuotanto on meillä jo tehokkaampaa kuin etelän maissa.

Usein ajatellaan, että paneelit ovat tehokkaimmillaan etelän puoleiselle katon lappeelle asennettuna. Kuitenkin myös itä- ja länsisuuntaiset lappeet keräävät hyvin energiaa – jopa pidemmän ajan vuorokaudessa kuin pelkästään etelälappeella. Kun pyydät edustajamme kotikäynnille, aurinkopaneelien optimaalinen sijoituspaikka selviää.

Asennustyöllemme annamme pitkän takuun samoin kuin itse tuotteille. Asennettuamme järjestelmän opastamme sen käytössä. Omat asentajamme tekevät työn niin, ettei tule ongelmia lumen, sateen, katon huollon tai läpivientien pitävyyden suhteen.

Miksi aurinkopaneelit ovat nyt ajankohtainen hanke?

Takavuosina säädettiin laki sähköverkon kaivamisesta maan sisään. Ilmassa kulkevat kaapelit jäävät siis historiaan. Mutta ennen kuin tämä kallis urakka on kokonaisuudessaan tehty, kuluu aikaa vuosikymmeniä ja veronmaksajilta peritään hankkeen kustannukset erilaisina maksuina. ”Sähkön siirtomaksut ” ja vastaavat kulut ovat juuri näitä.

Kun siirryt tuottamaan itse sähkösi aurinkopaneeleilla, riippuvaisuutesi sähkölaitosten määräysvallasta vähenee ja säästät energiakuluissa.

Kun auringonvaloa on tarjolla runsaasti, voit ajoittain tuottaa energiaa aurinkopaneeleillasi yli oman tarpeesi. Silloin voit myydä tuottamaasi sähköä verkkoon, jos tarjottu hinta tyydyttää. Kysy edustajaltamme tämänhetkisestä tilanteesta.

aurinkopaneelit-ilmainen-kartoitus
tilaa-aurinkopaneelit-kymppikatto

Miksi Kymppi-Katto?

Aurinkopaneelien hyöty kasvaa vauhdilla ja ne kehittyvät koko ajan. Kymppi-Katto haluaa olla kehityksen kärjessä vastuullisesti. Tällä hetkellä asennamme paneeleita lähinnä nykyisille kattoasiakkaillemme, uusien ja hiljattain tekemiemme kattoremonttien yhteydessä.

Kymppi-Katolla on 25 vuoden kokemus kattoremonteista. Kaikki kattoihin liittyvä on meillä siis hyvin hallussa. Myös asennustyön tehokkuus, työturvallisuus ja kattava palvelumme – joista ylivoimaisesti suosituin on joustava rahoitus. Saat tottakai myös aurinkopaneelihankkeellesi kauttamme joustavan rahoituksen. Määrittelet sopivan kuukausisumman, jota voit myöhemmin halutessasi muuttaa.

Tilaa ilmainen yleisesite

Alla olevasta linkistä voit tilata itsellesi ilmaisen yleisesitteen.
Esitteen tilaaminen ei sido sinua mihinkään!

Näin se käy

  • Suunnittelu
  • Katon rakenteiden tarkistus
  • Sähkötyöt ja johdojen veto katolle
  • Aurinkopaneelien asennus
  • Järjestelmien asennus
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus
aurinkopaneelit-asennus

Ilmainen kartoitus ja neuvonta

Edustajamme kertoo kartoituskäynnin yhteydessä kaikki sähköntuotantoon liittyvät tekniset seikat ja auttaa laskemaan sinulle koituvan hyödyn, investoinnin takaisinmaksuajan ja sen tuoton. Samoin autamme tietysti kotitalousvähennyksen haussa, jolloin saat merkittävän rahallisen edun.

Tilaa ilmainen aurinkopaneelien kartoitus

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilaan uutiskirjeen

Lähettämällä tämän lomakkeen suostun vastaanottamaan markkinointiviestintää ja informaatiota Kymppi-Katon palveluista. Annan luvan Kymppi-Katolle säilyttää ja prosessoida tällä lomakkeella antamiani henkilötietoja, jotta Kymppi-Katto voi olla minuun yhteydessä asiaani liittyen. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen milloin vain. Lisätietoja löydät tietosuojaselosteestamme.

Joustavat maksuehdot remontillesi

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

kk-jalo-teraskatto-004
kk-kotitalousvahennys

Kotitalousvähennys, säästät jopa 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40% työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

Takuu

Takuu aurinkopaneeleissa

  • Asennustakuu 2 vuotta.
  • Materiaalitakuu 12 vuotta.
  • Tuottotakuu 25 vuotta.
kymppi-katto-juhlimisen-arvoinen