Kattoremontti Forssa
Ilmainen kartoituskäynti tästä!

Kattoremontti Forssassa ja lähialueilla toteutuu kerralla ja kunnolla Kymppi-katon ammattityönä. Omakotitaloihin ja rivitaloihin. Teemme koko kattotyön Avaimet käteen-viimeisteltynä, muutamassa päivässä, asumista haittaamatta. 

Forssa on Kymppi-Katon keskeistä toimialuetta. Teemme kattoremontit myös rivitaloihin, kuten näet sivuillamme olevasta videosta, jossa Jokioisissa oleva rivitalo teetti kattotyön Kymppi-katolla.

katto kymppikatolta rahoituksella

Tilaa ILMAINEN katon kuntotarkastus

Aluksi ilmainen kartoituskäynti

Käymme ensin veloituksetta kartoittamassa kattosi kunnon. Tällä sivulla voi pyytää kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen tarkastuksen kohteessasi sekä katon uudistussuunnitelman kustannusarvioineen. Pyytäessäsi kartoituskäynnin osallistut samalla myös 10 000 e arvontaan, ei liene paha sekään?

Kerralla ja kunnolla

Teemme kattoremonttisi kokeneiden ammattilaisten työnä. Tehokkaat työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet ja muut suojavarusteet nopeuttavat työtä.Turvallisuus on meille tärkeä asia, niin varmasti Sinullekin. Kattotyö tehdään muutamassa päivässä.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Teemme kattoremontit kokeneiden asentajiemme parhailla taidoilla, hyviksi koetuilla työmenetelmillä ja materiaaleilla. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Myös ikkuna– ja ovivaihdot teemme samalla tarkalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

Parhaat tuotteet

Peltikatto vai tiilikatto? Kymppi-Katto tekee molemmat – eikä käytä mitä tahansa materiaaleja. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on suomalaisten suosikki, ja sitä käytetään paljon sekä 70- ja 80-luvuilla rakennettujen talojen että myös rintamamiestalojen remontoinnissa. Luja muistuttaa tiiltä, mutta on paljon kevyempi.

Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta, mitä suomalainen terästeollisuus katoille tuottaa. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla tarkemmin edustajaltamme.

Kymppi-katto korjaa kattosi

Myös joustava rahoitus

Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen kattotyölle, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot ja sopivan kuukausittaisen maksuerän saat valita itse.Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää korjattavissa.

voiko katto olla ikuinen?

Katolla on toki elinkaarensa.Sen  huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka ennustaa ongelmia. Löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, kasvuston pinttyminen katolle, haljenneet tiilet, ehkä välipohjan hajuhaitta. Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi suolaisen merituulen vaikutuksesta tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

Jos kattoa ei huolla...

Suomen vaihtelevassa ilmastossa katto on kovilla. Katosta kannattaa pitää huolta. Tiesithän, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaakaan kuluja?

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Huolenpidon voi myös ulkoistaa Kymppi-katolle

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä. Huolellinen tarkastus paljastaa ajoissa ongelmakohdat, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi tulee tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.

Säännöllisesti tulee varmistaa lisäksi kattotikkaiden, katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Tuntuuko työläältä? Onhan se toki hankalaa katolle kiipeilemisineen. Voit ulkoistaa kattosi tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle Huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.