Kattoremontti Salo
Pyydä kartoituskäynti tästä!

Kattoremontti Salossa ja lähialueilla on paras tehdä Kymppi-katon ammattityönä, jolloin työ toteutuu ”kerralla ja kunnolla”. Teemme  kattotyön Avaimet käteen-viimeisteltynä, muutamassa päivässä, asumista haittaamatta. Omat paikalliset asentajamme ovat kokeneita kattotyön ammattilaisia ja valmiina auttamaan sinua. Yhteyden saat tästä.

Salo on Kymppi-Katolle tuttua toimialuetta. Teemme kattoremontit sekä omakotitaloihin että myös enenevästi rivitaloihin. Tarjoamme myös joustavan rahoituksen kattoremontillesi, jotta voit tehdä kattotyön silloin, kun sen aika on. Turha odottaa katon puutteiden kehittymistä suuremman luokan ongelmiksi.

Kattoremontti

Tilaa ILMAINEN katon kuntotarkastus

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja osallistut samalla myös 10000 euron arvontaan! 

Kattoasennukset Kymppi-Katto

Kattotyö -aluksi ilmainen kartoituskäynti

Käymme veloituksetta kartoittamassa kattosi kunnon. Tällä sivulla voi pyytää kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen tarkastuksen kohteessasi sekä katon uudistussuunnitelman kustannusarvioineen. Pyytäessäsi kartoituskäynnin osallistut samalla myös 10 000 e arvontaan, ei liene paha sekään?

Kattoremontti kerralla ja kunnolla

Kymppi-Katto tekee kattoremonttisi kokeneiden ammattilaisten työnä. Tehokkaat työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet ja muut suojavarusteet nopeuttavat työtä ja suojaavat myös vahingoilta. Turvallisuus on meille tärkeä asia, niin varmasti Sinullekin. Kattotyö tehdään muutamassa päivässä, eikä sen teko haittaa asukkaiden asumista.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Kattojen uudistukset on pääasiallinen työmme. Kokeneet asentajamme toteuttavat sen parhailla työmenetelmillä ja materiaaleilla. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Teemme myös ikkuna– ja ovivaihdot samalla parhaalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

Parasta katolle

Kymppi-Katto tekee sekä teräskatot että tiilikatot – eikä käytäkään niihin mitä tahansa materiaaleja. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on  suosikki, ja sitä käytetään paljon rintamamiestalojen remontoinnissa, samoin uudempien talojen kattotyössä.

Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta, mitä suomalainen terästeollisuus katoille tuottaa. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla edustajaltamme.

Uljas edustaa tiilikattojen aatelia. Jämäkkä Uljas pitää värinsä vuosikymmenestä toiseen, ja eristää ääntä kaikista kattomateriaaleista parhaimmin.

Kymppi-katto korjaa kattosi

Joustava rahoitus

Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää kohtuutyöllä hallittavissa.

Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen kattotyölle, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot ja sopivan kuukausittaisen maksuerän saat valita itse.

Milloin katto pitää uusia?

Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Katso miten Juha Mieto havahtui huomaamaan talonsa Vartti-katon olevan jo vetelemässä viimeisiään. Katon huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka indikoi ongelmia. Kasvuston pinttyminen katolle, ummehtuneisuus, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, haljenneet tiilet.. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi merellisessä kosteassa ilmastossa tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

joskus vakuutus ei korvaa

Suomen vaihtelevassa ilmastossa katto on kovilla. Katosta kannattaa pitää huolta. Tiesithän, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaakaan kuluja?

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Huolenpidon voi myös ulkoistaa meille

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä. Huolellinen tarkastus paljastaa ajoissa ongelmakohdat, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi tulee tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.

Säännöllisesti tulee varmistaa lisäksi kattotikkaiden, katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Tuntuuko työläältä? Onhan se toki hankalaa katolle kiipeilemisineen. Voit ulkoistaa kattosi tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle Huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.