Kattoremontin hinta

Mitä kattoremontti kustantaa?

Kattoremontti mielessä? Kohteena rintamamiestalo, vaiko vähän uudempi omakotitalo – vai rivitalo? Miten saat näppituntuman siitä, mikä olisi kattoremontin hinta sinun kohteessasi?

Autamme arvioimaan asiaa. Onko Sinun kohteessasi kaksilappeinen 1:3 kaltevuudella oleva noin sataneliöinen katto, johon tarvitaan vain uusi edullinen kate? Rakenteet ja eristys ovatkin jo kunnossa? Jos tiedät, että näin on, kattoremonttisi on edullinen ja nopea toteuttaa, kattoremontin hinta on matala. Jos olet kuullut, että joku sai uuden kattonsa yllättävän halvalla, ehkä kyse oli juuri tällaisesta erityisen helposta projektista.

Tiedät, että kattoremontin hintaa arvioitaessa suuri merkitys on myös sillä, kuinka pitkä on uuden katon elinkaari. Se korreloi usein asentajien ammattitaidon kanssa. Hutiloiden tehdystä katosta ei ole pitkään iloa, hyvin tehty kestää isältä pojalle ja pojanpojalle -ja on siksi edullinen.

Kun saat Kymppi-Katolta parhaat kattoalan ammattilaiset asialle, säästät suuren hinnan käyttämällä heidän osaamisensa täydellisesti eduksesi. Kerro kattoremontin suunnitteluvaiheessa huolesi yläpohjan eristyksiin liittyen, kysy katon rakenteiden piilevistä mahdollisuuksista, ilmanvaihdosta, ränni- ja kouruasioista, kattoturvatuotteista, lumiesteistä ja tikkaista. Olethan teettämässä sukupolven yli kestävää kattoa kotiisi. Nämä kaikki kattoasiat tulevat samantien kuntoon, kun kerrot toiveesi silloin kun kattoremonttiasi yhdessä valmistellaan.

Kun kohteessasi on suurempi katto ja sitä myötä monimuotoisemmat rakenteet kuin edellämainitussa esimerkissä – vaikkapa kuisti tai muu uloke, sinun hankkeesi vaatii luonnollisesti enemmän työtä ja kattoremontin hinta on suurempi.

Kattoremontti talon mukaan – ja Kymppi-Katon kanssa tehtynä se on aina mihin tahansa verrattuna kustannustehokas ja laadultaan täysi kymppi.

Pyydä ilmainen arviokäynti kohteeseesi

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan ilmaisen kuntokartoituksen*
– Teemme asennuksen ajaksi turva-aidat, jotta katolla on turvallista liikkua, sanoo työpäällikkö Juhani Härkönen.
Luja-katto

Edullinen kattoremontti

Jokainen Kymppi-Katon toteuttama kattoremontti on suomalaisen asennustyön ja suomalaisen kattomateriaalin ”ikuisesti kestävä liitto”. Kuvan katto on Luja-teräskatto, keveytensä vuoksi erittäin suosittu vanhemmissa omakotitaloissa ja rintamamiestaloissa. Lujan teräspellin kuvioinnista tulee mieleen tiilikatto.

Kuvan kohde oli melko pieni omakotitalo jossa oli kaksi lapetta ja yksinkertainen ”kottarainen” kuistin katossa. Piipun pellitys, vesikourut ja syöksyt sekä kattoturvatuotteet asiakas tilasi katon yhteydessä. Kun tilaat kattokartoituksen kohteeseesi, kysy myyjältä mikä oli kattoremontin hinta tuossa viereisen kuvan kohteessa. Voit kysyä myös, pitikö kustannusarvio. Vastauksenkin tiedätkin, jos tunnet Kymppi-Katon toimintaa:

– Kustannusarvio pitää!

Vaativa kattoremontti

Tämä kattoremonttikohde oli vaativa. Omakotitalossa oli kahdeksan lapetta. Vaativuutta lisäsi myös se, että vanha katto sisälsi asbestia ja sen purkaminen oli erityisen haasteellista. Kymppi-Katolla on luonnollisesti asbestin purkamisen pätevyyden omaavia asentajia, ja he suorittivat purkutyön. Asiakas valitsi konesaumatyyppisen teräskaton, Kympin yksinmyyntimallin Jalon. Kattoremontin hinta oli urakkaan nähden hyvin kohtuullinen, mutta asiakas yllättyi myös muusta, nimittäin…

Juuri kohteen valmistuttua lanseerasimme kehittämämme uutuuden, Jalo Luxin, joka on patenttiratkaisu kondenssiveden vuotojen ehkäisyyn. Sen asiakas valitsi myöhemmin autotalliinsa ja on Jalo Luxiin enemmän kuin tyytyväinen. Samalla hän hiukan harmitteli, ettei Jalo Lux ollut vielä saatavana kun hänen taloonsa asennettiin katto. Lux on nimittäin vielä asteen verran jämäkämpi ja näyttävämpi kuin varsinainen Jalo.

Luja-katon asennus menossa

Kerralla ja kunnolla - niin se on edullisin!

Huonolla asennusosaamisella ja epäviisailla työtavoilla helposti turmelee hyvää kattomateriaalia. Lisäksi kiireessä fuskaava asentaja voi huomaamattaan jättää vuodoille tai tuulen puskemalle sateelle reittejä katon sisäpuolelle erimerkiksi ruuvinreijistä.

Kymppi-Katon omat asentajat ovat saaneet riittävän koulutuksen asennustyöhönsä. Näet sen seuraamalla heidän työtänsä, joka on ripeää ja osaavaa kuin huippu-urheilijan suoritukset. Periaatteemme ”kerralla ja kunnolla” toimii asiakkaan eduksi niin, että kun työ on tehty hyvin, se kestää ja on asiakkaalle ajan mittaan se edullisin ratkaisu.

Hinnat ovat nousussa

Terästuotteiden ja puutuotteiden hinnat ovat nousseet viime aikoina, eikä kehitykselle näy loppua, pikemminkin hintojen nousu tuntuu kiihtyvän. Tämä kehitys luo paineita kattoremonttien hinnoitteluun.

Siksi kattoremonttia harkitsevan ei kannata odotella ”parempia aikoja” vaan tarttua härkää sarvista – nyt teet sen vielä vanhalla hinnalla! Siis tuumasta toimeen!

Kotitalousvähennys on remontoijalle hyvä tuki, joka kannattaa käyttää täysimääräisenä. Pystymme myös tarjoamaan edelleen edullisen ja joustavan rahoituksen kattoremontillesi – eli vaikka remonttisi toteutuisi nyt, maksut alkavat vasta kuukausien päästä ja sen suuruisina kuin olet sopinut.

Ota heti yhteys

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan ilmaisen kuntokartoituksen*