Meille töihin

Nopeasti kasvavana yrityksenä haemme joukkoomme uusia ammattilaisia, tule osaksi menestyvää tarinaamme!

Kiinnostaako hyvä työpaikka?

Haemme tällä hetkellä RUOTSINKIELENTAITOISTA ASIAKASHANKKIJAA, MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTIA, MYYNTIEDUSTAJAA Uudellemaalle, Satakuntaan ja Forssan & Someron alueelle sekä KATTOASENTAJIA.

Katso tarkemmat tiedot alempaa.

Jos et vielä tunne Kymppi-Kattoa, lue tämä sivu kokonaisuudessaan.

Kesää vasten tehtiin uusi katto
Rekry-kymppi-katto-768x576

Kymppi-Katto kasvattaa ammattiosaamistasi

Kymppi-Katto työllistää lähes sata ammattilaista. Osa heistä on ollut alalla jo meille tullessaan, osa on oppinut ammatin koulutuksessamme. Yhteistä meille tulleilla työntekijöillä on reipas, työstä innostuva asenne. Se on paras pääoma! Kymppi-Katto kouluttaa työhön niin asennuspuolen, hallinnon kuin myös myyntipuolen työntekijät. Ammattimaiseen jatkuvaan valmennukseen pääsevät osallistumaan kaikki asiakaspalvelun kanssa tekemisissä olevat.

Kymppi-Katto huolehtii työturvallisuudesta ja panostaa henkilöstönsä jatkuvaan kehittämiseen. Olemme valtakunnallinen kasvava yritys, ydinaluettamme on Varsinais-Suomi. Pääkonttorimme sijaitsee Naantalissa, edustajia on koko Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella.

kk-suomalaista-laatutyota

Avoimet työpaikat

Bokare / asiakashankkija (ruotsinkieli)

Är du bokare vi letar efter?
Vart?
Till kontoret i  Jyväskylä centrum eller från hem byrån.

Hurdant arbete?
Kymppi – Katto säljer tak-, fönster- och dörrprodukter. Som bokare är du i kontakt med hushåll per telefon och kommer överens om kundbesök för våra försäljare inom branschen.

Tidigare erfarenhet behövs inte inom kund upphandling eller renovering. Du får en heltäckande skolning och klarar dig bra genom att vara dig själv. Du får även en trevlig arbetsgemenskap där vi alla arbetar målinriktat, men med glädje. Vi använder provisionslön men du skyddas alltid av en garantilön.

Vi kräver att du kommunicerar flytande på svenska och finska.

Ta modigt kontakt så talar vi mera.
Asiakashankintapäällikkö Johanna Sell:
p. 0400 489 506, johanna.sell@kymppi-katto.fi

 

Etsimme ruotsinkielentaitoista asiakashankkijaa ensisijaisesti Jyväskylän keskustassa sijaitsevalle toimistollemme. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa kotoa käsin. Asiakashankkijana kontaktoit puhelimitse kotitalouksia ja sovit asiantuntijoillemme kartoituskäyntejä katto-, ikkuna- ja oviremontteihin liittyen.

Saat työhön hyvän koulutuksen, joten vaikka sinulla ei olisi kokemusta asiakashankinnasta ja/tai remonttipuolelta, pärjäät hienosti olemalla oma itsesi ja laittamalla persoonasi likoon.

Sinua odottaa meillä älyttömän hyvä ja mukava työporukka ja vaikka meillä työskennellään tavoitteellisesti, työntekoon ei suhtauduta ryppyotsaisesti. Käytössämme on provisiopalkkaus, mutta turvanasi on aina myös takuupalkka.

Mikäli olet ulospäinsuuntautunut ja periksiantamaton tiimipeluri, joka nauttii puhelimessa puhumisesta, hae mukaan Kymppi-Katon joukkueeseen.
Edellytämme että kommunikoit sujuvasti ruotsin – ja suomen kielellä.

Tiedustelut:
Asiakashankintapäällikkö Johanna Sell:
p. 0400 489 506, johanna.sell@kymppi-katto.fi

Myyntiedustaja Uusimaa

Myyntiedustaja Uusimaa

Kymppi-Katto Oy tekee Katto- ja julkisivuremontteja sekä ikkuna- ja oviremontteja. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat aurinkopaneelijärjestelmät.

Nyt etsimme myyntiedustajaa Uudenmaan alueelle. Työ on liikkuvaa ja lähtöpisteenä päivittäisille askareille on kotikonttorisi, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Riittää kun asut myyntialueellasi, ensimmäiset potentiaaliset asiakkaasi ovat lähimmät omakoti- tai rivitalot, jotka tulevat vastaasi.

Asiakkaiden hankintaan on tarjolla monia kanavia. Osan tapaamisista sovit itse ja osa yhteydenotoista tulee asiakashankintatiimimme ja markkinointikanavien kautta. Olet myös paikalla siellä, missä ihmisiä liikkuu, eli esimerkiksi messuilla ja markkinoilla. Koska tuoteportfoliomme on laaja, sinun on mahdollista auttaa samoja asiakkaita myös useamman kerran erilaisissa remonteissa.

Myyntityö tarjoaa arkeesi vapautta ja vastuuta. Pääosin arkipäiville klo 9–18 sijoittuvat työajat joustavat eri elämäntilanteisiin, ja aikaa jää hyvin esimerkiksi iltojen harrastuksille.

Myyntiedustajan paikka on vakituinen, ja ahkeralla on mahdollisuudet ansaita hyvin. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan + provision, jolloin ansiot voivat olla yhteensä n. 3 000–6 000 €/kk.

Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Oletko sinä meidän etsimämme jo kannuksensa hankkinut myyjä tai katto-, ikkuna- tai ovituotteiden asennuskokemusta omaava henkilö, joka koulutetaan meidän seuraavaksi edustajaksi? Hakemamme henkilö innostuu myyntityöstä, kykenee itsenäiseen työskentelyyn, on tarkka ja säntillinen. Tuotetuntemusta ei tarvitse olla, koulutamme myyntiedustajamme tuotteisiimme ja järjestelmiimme. Luonteeltasi olet avoin, etkä pelkää kohdata uusia ihmisiä ja jutustelu sujuu tuntemattomienkin kanssa luonnikkaasti. Kauppaa tehdään asiakkaiden kotona, se vaatii asiallista käyttäytymistä ja kykyä kohdata ihmiset siellä rennosti.

Jos tunnet itsessäsi vahvan myynnin palon, ota yhteyttä:

Myyntipäällikkö Markku Koistinen p. 0400 670 397   markku.koistinen@kymppi-katto.fi

Myyntiedustaja Satakunta

Myyntiedustaja Satakunta

 

Kymppi-Katto Oy tekee Katto- ja julkisivuremontteja sekä ikkuna- ja oviremontteja. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat aurinkopaneelijärjestelmät.

Nyt etsimme myyntiedustajaa Pori-Rauma-Eura-Huittinen-Sastamala  alueelle. Työ on liikkuvaa ja lähtöpisteenä päivittäisille askareille on kotikonttorisi, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Riittää kun asut myyntialueellasi, ensimmäiset potentiaaliset asiakkaasi ovat ensimmäiset omakoti- tai rivitalot, jotka tulevat vastaasi. Talojen korjausvelka kasvaa Suomessa joka vuosi, tarpeiden määrä ei tule lähivuosina ainakaan laskemaan. Työtä riittää oikealle henkilölle vuosiksi.

Asiakkaiden hankintaan on tarjolla monia kanavia. Osan tapaamisista sovit itse ja osa yhteydenotoista tulee asiakashankintatiimimme ja markkinointikanavien kautta. Olet myös paikalla siellä, missä ihmisiä liikkuu, eli esimerkiksi messuilla ja markkinoilla. Koska tuoteportfoliomme on laaja, sinun on mahdollista auttaa samoja asiakkaita myös useamman kerran erilaisissa remonteissa.

Myyntityö tarjoaa arkeesi vapautta ja vastuuta. Pääosin arkipäiville klo 9–18 sijoittuvat työajat joustavat eri elämäntilanteisiin, ja aikaa jää hyvin esimerkiksi iltojen harrastuksille. Paikka on vakituinen, ja ahkeralla on mahdollisuudet tienata hyvin. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan + provision, joka tekee yhteensä n. 3 000–6 000 e/kk. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Oletko sinä meidän etsimämme jo kannuksensa hankkinut myyjä tai tuotteidemme asennuskokemusta omaava henkilö, joka koulutetaan meidän seuraavaksi edustajaksi? Hakemamme henkilö on nälkäinen kauppojen suhteen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä sekä tarkka ja säntillinen. Tuotetuntemusta ei tarvitse olla, koulutamme tuotteisiimme ja järjestelmiimme. Luonteesi pitää olla myynnillinen; et pelkää kohdata uusia ihmisiä ja jutustelu sujuu tuntemattomienkin kanssa luonnikkaasti. Kauppaa tehdään asiakkaiden kotona, se vaatii asiallista käyttäytymistä ja kykyä kohdata ihmiset siellä rennosti.

Jos tunnet itsessäsi vahvan myynnin palon, ota yhteyttä.

Myyntipäällikkö Niklas Linna 0400 214 288 niklas.linna@kymppi-katto.fi

Toimitusjohtaja Jyrki Käki jyrki.kaki@kymppi-katto.fi

Myynti- ja markkinointiassistentti

Haemme palvelukseemme assistenttia pääosin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin, mutta kuten usein, tehtävin kuuluu kaikki avustavat tehtävät konttorillamme Naantalissa. Tehtävä on aluksi osa-aikainen, vähintään 20 tuntia viikossa, koska tehtävä on meille Naantalissa uusi.

Hakemamme henkilö on sinut Microsoftin ohjelmien kanssa ja on oikealla tavalla somenatiivi, joka osaa tehdä yrityksemme linjan mukaisia päivityksiä, mutta tuo samalla myös sopivasti uutta niihin. Plussaksi lasketaan aiempi kokemus markkinoinnista, ilmoitusten tai painatusaineistojen tekemisistä, niiden tilaamisesta ja trafiikin hoitamisesta. Osa edellä mainituista tehtävistä hoidetaan yhdessä Jyväskylän toimistolla olevan kollegan kanssa. Uusi assistenttimme ottaa hoitoonsa yrityksen asiakaspuhelimeen vastaamisen ja siihen tulevien asioiden hoitamisen eteenpäin talon sisällä. Palkattavan henkilön tulee olla oma-aloitteinen, joka hoitaa asiat aina loppuun ja pitää huolta asioiden sujumisesta ja sujuvuudesta. Edellisten lisäksi tehtäviin kuuluu myös kahvinkeitot, postien hoitamiset ja muut eteen tulevat tehtävät. Tehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, jämptiyttä, luotettavuutta ja huumorintajua. Tehtävässä ajokortti on välttämätön.

Jos kiinnostuit ja haluat tulla osaksi rentoa porukkaamme Naantaliin, laita hakemus viimeistään 1.6. palkkatoivomuksen ja CV:n kera osoitteeseen:
jyrki.kaki@kymppi-katto.fi

Kattoasentajia 2 kpl, Varsinais-Suomi

Etsimme nyt motivoituneita kattoasentajia osaksi tiimiämme. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen ja kilpailukykyiseen palkkaukseen. Työtehtävät vaihtelevat vanhan katon purkutöistä uuden katon viimeistelyihin asti, ja meillä on käytössämme nykyaikaiset työkalut ja nosturiautot helpottamaan työskentelyäsi. Meillä sama työryhmä tekee projektit alusta loppuun saakka, joten pääset ihailemaan työsi tulosta yhdessä tyytyväisen asiakkaan kanssa. Työmaiden kesto vaihtelee muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, eli työssäsi pääset kokemaan monipuolisesti erilaisia projekteja ja haasteita.

Olit sitten kokenut kattoasentaja tai vasta aloitteleva, meidän tiimissämme tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja olla osa työryhmää, joka tekee laadukasta työtä asiakkaidemme tyytyväisyyden ja suomalaisten kiinteistöjen hyväksi. Palkkaus tehdään suoraan joko yritykselle, mutta voit myös työskennellä laskutusperiaatteella oman yrityksesi/toiminnan kautta.

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Modernit työvälineet ja nosturiautojen tuki
 • Ammatillisen kasvun ja kehitysmahdollisuudet
 • Kunnollinen perehdytys kokeneiden asentajien opissa
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Joustavan työsuhteen, jossa ymmärretään myös vapaa-ajan merkitys

Työaika: Työvaiheiden mukaan joustavasti 8 tuntia
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Jos haluat olla osa kehittyvää ja menestyksekästä kattosaneerausalan yritystä, lähetä hakemuksesi meille jo tänään!

Lisätiedot:
Niko Koistinen: 040 7080 481
Samuli Mankila: 040 0218 722

Kattoasentajia 2 kpl, Uusimaa

Etsimme nyt motivoituneita kattoasentajia osaksi tiimiämme. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen ja kilpailukykyiseen palkkaukseen. Työtehtävät vaihtelevat vanhan katon purkutöistä uuden katon viimeistelyihin asti, ja meillä on käytössämme nykyaikaiset työkalut ja nosturiautot helpottamaan työskentelyäsi. Meillä sama työryhmä tekee projektit alusta loppuun saakka, joten pääset ihailemaan työsi tulosta yhdessä tyytyväisen asiakkaan kanssa. Työmaiden kesto vaihtelee muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, eli työssäsi pääset kokemaan monipuolisesti erilaisia projekteja ja haasteita.

Olit sitten kokenut kattoasentaja tai vasta aloitteleva, meidän tiimissämme tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja olla osa työryhmää, joka tekee laadukasta työtä asiakkaidemme tyytyväisyyden ja suomalaisten kiinteistöjen hyväksi. Palkkaus tehdään suoraan joko yritykselle, mutta voit myös työskennellä laskutusperiaatteella oman yrityksesi/toiminnan kautta.

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Modernit työvälineet ja nosturiautojen tuki
 • Ammatillisen kasvun ja kehitysmahdollisuudet
 • Kunnollinen perehdytys kokeneiden asentajien opissa
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Joustavan työsuhteen, jossa ymmärretään myös vapaa-ajan merkitys

Työaika: Työvaiheiden mukaan joustavasti 8 tuntia
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Jos haluat olla osa kehittyvää ja menestyksekästä kattosaneerausalan yritystä, lähetä hakemuksesi meille jo tänään!

Lisätiedot:
Niko Koistinen: 040 7080 481
Samuli Mankila: 040 0218 722

Myyntiedustaja Forssan ja Someron alueelle

Nyt etsimme myyntiedustajaa Forssan ja Someron alueelle. Työ on liikkuvaa ja lähtöpisteenä päivittäisille askareille on kotikonttorisi, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Riittää kun asut myyntialueellasi, ensimmäiset potentiaaliset asiakkaasi ovat lähimmät omakoti- tai rivitalot, jotka tulevat vastaasi.

Asiakkaiden hankintaan on tarjolla monia kanavia. Osan tapaamisista sovit itse ja osa yhteydenotoista tulee asiakashankintatiimimme ja markkinointikanavien kautta. Olet myös paikalla siellä, missä ihmisiä liikkuu, eli esimerkiksi messuilla ja markkinoilla. Koska tuoteportfoliomme on laaja, sinun on mahdollista auttaa samoja asiakkaita myös useamman kerran erilaisissa remonteissa.

Myyntityö tarjoaa arkeesi vapautta ja vastuuta. Pääosin arkipäiville klo 9–18 sijoittuvat työajat joustavat eri elämäntilanteisiin, ja aikaa jää hyvin esimerkiksi iltojen harrastuksille. Myyntiedustajan paikka on vakituinen, ja ahkeralla on mahdollisuudet ansaita hyvin. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan + provision, jolloin ansiot voivat olla yhteensä n. 3 000–6 000 €/kk. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Oletko sinä meidän etsimämme jo kannuksensa hankkinut myyjä tai katto-, ikkuna- tai ovituotteiden asennuskokemusta omaava henkilö, joka koulutetaan meidän seuraavaksi edustajaksi? Hakemamme henkilö innostuu myyntityöstä, kykenee itsenäiseen työskentelyyn, on tarkka ja säntillinen. Tuotetuntemusta ei tarvitse olla, koulutamme myyntiedustajamme tuotteisiimme ja järjestelmiimme. Luonteeltasi olet avoin, etkä pelkää kohdata uusia ihmisiä ja jutustelu sujuu tuntemattomienkin kanssa luonnikkaasti. Kauppaa tehdään asiakkaiden kotona, se vaatii asiallista käyttäytymistä ja kykyä kohdata ihmiset siellä rennosti.

Jos tunnet itsessäsi vahvan myynnin palon, ota yhteyttä.

Tiedustelut:
Myyntipäällikkö Niklas Linna:
p. 040 0214 288niklas.linna@kymppi-katto.fi

rekrykuva-810x540

Anna yhteystietosi vaikka et olisikaan juuri tällä hetkellä kiinnostunut vaihtamaan työpaikkaa. Jos sen sijaan tavoitteenasi on hyvä työpaikka mahdollisimman pian, paras soittaa heti 02 4358 006.

Täytä lomake - ja klikkaa se liikkeelle!

"*" näyttää pakolliset kentät

1
2
3

Tässä syitä, miksi olemme
haluttu työpaikka:

vimeo-video-thumbnail
juhlatunnelmia3

1. Meillä on luontainen hyvä kysyntä

 • Arvostetut tuotteet ja palvelu
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Tunnettu, vastuullinen ja hyvämaineinen toimija
 • Kokenut, vahvasti kehittyvä yritys

2. Meillä on oma asiakashankintatiimi

 • Potentiaalit asiakkaat valittu valmiiksi myyjille
 • Myyjä voi keskittyä ydintyöhönsä, ei “kylmiä soittoja”

3. Meillä on omat asentajat

 • Työn tasalaatuisuus, ripeys, luotettavuus
 • Pitävät aikataulut
 • Turvallisuus

4. Meillä on ylivoimainen tuotevalikoima

 • Kattava tuotevalikoima: Katot, ovet, ikkunat, aurinkopaneelit, verhoukset
 • Kattojen kärkituotteet Jalo ja Jalo LUX ovat Kympin omia yksinmyyntituotteita
 • Oma mallisto ja tuotekehittely

5. Olemme nopeasti kehittyvä

 • Työntekijöiden koulutus ja tuki
 • Etenemismahdollisuus työssä
 • Jatkuvasti kehittyvä konsepti jossa työntekijät mukana