kiinnostaako hyvä työpaikka?

Täytä allaoleva lomake, niin olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa KYLPYLÄVIIKONLOPUN KAHDELLE Naantalissa, jossa järjestämme myös REKRYSEMINAARIN. Haemme nyt toimintamme kasvaessa uusia myyntiedustajia Lohjalle, Hyvinkäälle ja Riihimäelle. Katso tarkemmin sivun alaosasta.

Täytä yhteystietosi ja voit VOITTAA KYLPYLÄVIIKONLOPUN kahdelle Naantali Spassa Kymppi-Katon & Kymppi-Ikkunan vieraana. Olemme yhteydessä työstä kiinnostuneisiin ja tietysti ARVONNAN voittajiin. 

Osallistu, voit VOITTAA vaikka et olisikaan juuri tällä hetkellä kiinnostunut vaihtamaan työpaikkaa.

Täytä lomake, niin pääset mukaan.

Täytä myös allaolevat kohdat
Minua kiinnostaa (voit valita useammankin kohdan shift-pohjassa)
Voisin aloittaa Kymppi-Katolla
Jos haluat, voit myös soittaa vaikka heti suoraan Kymppi-Katolle ja keskustella asiasta. Soita 0400 670 397 / tj. Markku Koistinen.
arvonnan säännöt

Jokainen yhteystietonsa antanut on mukana kylpyläviikonlopun arvonnassa kahdelle henkilölle. Arvonnassa mukanaolon edellytys ei ole työpaikkahakuun osallistuminen. Arvonta suoritetaan 31.3.2022.  Arvonnassa voittaneet voivat käyttää voiton Naantali Spa-kylpylässä Kymppi-katon osoittamana ajankohtana vuonna 2022. Viikonloppu kylpylässä sisältää myös Kymppi-Katon ohjelmallisen rekryseminaarin.

tässä syyt, miksi olemme niin haluttu työpaikka:

1. Meillä on luontainen hyvä kysyntä

 • Arvostetut tuotteet ja palvelu
 • Tunnettu hyvämaineinen yritys
 • Kokenut, vahvasti kehittyvä

2. Meillä on Oma asiakashankintatiimi

 • Potentiaalit asiakkaat valittu valmiiksi myyjille
 • Myyjä voi keskittyä ydintyöhönsä, ei “kylmiä soittoja”

3. Meillä on omat asentajat

 • Työn tasalaatuisuus, ripeys, luotettavuus
 • Pitävät aikataulut
 • Turvallisuus

4. Meillä on ylivoimainen tuotevalikoima

 • Kattava tuotevalikoima: Katot, ovet, ikkunat
 • Kattojen kärkituotteet Jalo ja JaloLUX ovat Kympin omia yksinmyyntituotteita
 • Oma tehdas ja tuotekehittely

5. Olemme nopeimmin kehittyvä

 • Työntekijöiden koulutus ja tuki
 • Etenemismahdollisuus työssä
 • Jatkuvasti kehittyvä konsepti jossa työntekijät mukana

Kymppi-Katto kasvattaa ammattiosaamistasi

Kymppi-Katto työllistää sata ammattilaista. Osa heistä on ollut ammattilaisia jo meille tullessaan, osalla on ollut vasta halu oppia työ, sekä omana pääomanaan  oikeanlainen asenne. Kymppi-Katto kouluttaa työhön niin asennuspuolen, hallinnon kuin myös myyntipuolen työntekijät. Ammattimaiseen jatkuvaan  valmennukseen pääsevät osallistumaan kaikki asiakaspalvelun kanssa tekemisissä olevat.

Kymppi-Katto huolehtii työturvallisuudesta ja panostaa henkilöstönsä jatkuvaan kehittämiseen. Olemme valtakunnallinen yritys, ydinaluettamme on Varsinais-Suomi. Konttorimme sijaitsevat Naantalissa ja  Mäntsälässä, edustajia on koko Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella. 

suomalaista laatua logo

Myyntiedustaja Lohjalle

Haemme vahvan kasvumme johdosta Lohjalle uutta myyntiedustajaa.  Meillä on huipputuotteet: Jalo, Jalo LUX, muut pelti- ja tiilikatot, energiaikkunat ja markkinoiden parhaat ulko-ovet. Meillä on  erinomainen työskentelykonsepti, ja huipputuotteiden sekä palvelumme vuoksi luontainen hyvä kysyntä. Palkkaus ja edut ovat meillä hyvin kilpailukykyiset ja  motivoivat. Tässä tilaisuutesi, toimi pian!

Tiedustelut:
[email protected].

Markku Koistinen p. 0400-670397

Myyntiedustaja Hyvinkäälle

Haemme myyntiedustajaa  Hyvinkäälle. Kymppi-Katon maineikkaat tuotteet katto- ja ikkuna/oviremonteissa ovat kysyttyjä myös Hyvinkäällä, siksi tarvitsemme  lisää myyntivoimaa alueelle. Kunnon edut, kilpailukykyinen pakkaus ja perehdytys työhön ovat tässä työssä automaatio. Toimi pian!

Tiedustelut: 
[email protected].

Markku Koistinen p.0400-670 397

Myyntiedustaja riihimäelle

Haemme  Riihimäelle myyntiedustajaa. Ylivoimaiset patentoidut kattotuotteemme Jalo ja JaloLUX sekä energiaikkunat ja ovet ovat kysyttyjä myös Päijät-Hämeessä, siksi  haemme lisää osaavaa myyntivoimaa.  Palkkaus on kilpailukykyinen, työilmapiiri on reilu ja mukava.  Kunnon työkalut ja hyvä perehdytys työhön ovat automaatio. Ota yhteys! 

Tiedustelut:
[email protected].

Markku Koistinen p. 0400-670 397

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.