kiinnostaako hyvä työpaikka?

Haemme nyt toimintamme kasvaessa uusia myyntiedustajia RAUMALLE, TURKUUN, SALOON, AKAALLE, NURMIJÄRVELLE ja VANTAALLE. Katso tarkemmat tiedot alempaa. Jos et vielä tunne Kymppi-Kattoa, lue tämä sivu kokonaisuudessaan.

Kymppi-Katto kasvattaa ammattiosaamistasi

Kymppi-Katto työllistää lähes sata ammattilaista. Osa heistä on ollut alalla jo meille tullessaan, osa on oppinut ammatin koulutuksessamme. Yhteistä meille tulleilla työntekijöillä on reipas, työstä innostuva asenne. Se on paras pääoma! Kymppi-Katto kouluttaa työhön niin asennuspuolen, hallinnon kuin myös myyntipuolen työntekijät. Ammattimaiseen jatkuvaan valmennukseen pääsevät osallistumaan kaikki asiakaspalvelun kanssa tekemisissä olevat.

Kymppi-Katto huolehtii työturvallisuudesta ja panostaa henkilöstönsä jatkuvaan kehittämiseen. Olemme valtakunnallinen kasvava yritys, ydinaluettamme on Varsinais-Suomi. Konttorimme sijaitsevat Naantalissa ja  Mäntsälässä, edustajia on koko Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella. 

suomalaista laatua logo

avoimet työpaikat

myyntitiimin vetäjä vantaa / nurmijärvi

Haemme nyt esimieskokemusta omaavaa tehokasta myyntitiimin vetäjää. Saat hyvän tiimin, Kymppi-Katon maineikkaat tuotteet katto- ja ikkuna/oviremontteihin sekä alan parhaat työkalut. Asiakastyytyväisyytemme on kiitettävää, tuotteemme haluttuja. Osaat motivoida tiimisi ja olet itse sen ykköspelaaja. Tässä on todellinen menestymisen mahdollisuus Sinulle, kärkiluokan ammattilainen! 

Tiedustelut: 
[email protected].

Markku Koistinen p.0400 670 397

Myyntiedustaja salo ja turku

Haemme edustajia myös Saloon ja Turkuun. Oma patentoitu kattotuotteemme JaloLUX sekä energiatehokkaat ikkunat ja -ovet ovat suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, joten haemme lisää energistä myyntihenkilöstöä. Motivoiva palkkaus  ja mukava työilmapiiri tukevat työssäonnistumista. Tarjoamme myös asianmukaiset työkalut ja perehdytyksen työhön. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedustelut:
[email protected].

Markku Koistinen p. 0400 670 397

Myyntiedustaja Rauma / Eurajoki

Haemme edustajaa myös Rauman – Eurajoen seudulle. Laadukkaat kattotuotteemme sekä energiatehokkaat ikkunat ja -ovet ovat suosittuja ja tuotteitamme on turvallista tarjota asiakkaille. Mukava työilmapiiri ja kannustava palkkaus tukevat työssäonnistumista. Tarjoamme myös hyvät työkalut ja perehdytyksen työhön. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedustelut:
[email protected].

Markku Koistinen p. 0400 670 397

Myyntiedustaja akaa / tampereen eteläpuoli

Haemme vahvan kasvumme johdosta uusia myyntiedustajia Tampereen eteläpuolelle. Meillä on huipputuotteet: Jalo, Jalo LUX, muut pelti- ja tiilikatot, energiaikkunat ja markkinoiden parhaat ulko-ovet. Meillä on  erinomainen työskentelykonsepti, ja huipputuotteiden sekä palvelumme vuoksi luontainen hyvä kysyntä. Palkkaus ja edut ovat meillä hyvin kilpailukykyiset ja  motivoivat. 

Tiedustelut:
[email protected].

Markku Koistinen p. 0400 670 397

Myyntiedustaja vantaa ja nurmijärvi

Haemme edustajaa myös Vantaalle ja Nurmijärvelle. Ylivoimaiset patentoidut kattotuotteemme Jalo ja JaloLUX sekä energiaikkunat ovat  kysyttyjä Uudellamaalla, siksi  haemme lisää osaavaa myyntivoimaa.  Palkkaus on kilpailukykyinen, työilmapiiri on reilu ja mukava.  Kunnon työkalut ja hyvä perehdytys työhön ovat suuri etu tässä työssä. Ota yhteys! 

Tiedustelut:
[email protected].

Markku Koistinen p. 0400 670 397

Myyntiedustaja kirkkonummi

Haemme edustajaa myös Kirkkonummelle. Kestävät kattotuotteemme sekä energiatehokkaat ikkunat ja -ovet ovat suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, hyviä tuotteitamme on turvallista tarjota asiakkaille. Motivoiva palkkaus ja mukava työilmapiiri tukevat työssäonnistumista. Tarjoamme myös asianmukaiset työkalut ja perehdytyksen työhön. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedustelut:
[email protected].

Markku Koistinen p. 0400 670 397

Anna yhteystietosi vaikka et olisikaan juuri tällä hetkellä kiinnostunut vaihtamaan työpaikkaa. Jos sen sijaan tavoitteenasi on  hyvä työpaikka mahdollisimman pian, paras soittaa heti 0400 670 397.

Täytä lomake - ja klikkaa se liikkeelle!

Täytä myös allaolevat kohdat
Minua kiinnostaa (voit valita useammankin kohdan shift-pohjassa)
Voisin aloittaa Kymppi-Katolla

tässä syitä, miksi olemme haluttu työpaikka:

1. Meillä on luontainen hyvä kysyntä

 • Arvostetut tuotteet ja palvelu
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Tunnettu, vastuullinen ja hyvämaineinen toimija
 • Kokenut, vahvasti kehittyvä yritys

2. Meillä on Oma asiakashankintatiimi

 • Potentiaalit asiakkaat valittu valmiiksi myyjille
 • Myyjä voi keskittyä ydintyöhönsä, ei “kylmiä soittoja”

3. Meillä on omat asentajat

 • Työn tasalaatuisuus, ripeys, luotettavuus
 • Pitävät aikataulut
 • Turvallisuus

4. Meillä on ylivoimainen tuotevalikoima

 • Kattava tuotevalikoima: Katot, ovet, ikkunat
 • Kattojen kärkituotteet Jalo ja JaloLUX ovat Kympin omia yksinmyyntituotteita
 • Oma tehdas ja tuotekehittely

5. Olemme nopeasti kehittyvä

 • Työntekijöiden koulutus ja tuki
 • Etenemismahdollisuus työssä
 • Jatkuvasti kehittyvä konsepti jossa työntekijät mukana

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.