kk-suomalaista-laatutyota

Jalo-teräskatto

Jalo on lukkoponttirakenteinen teräskatto. Tämä näyttävä, varma ja kestävä rakenne on perinteisen suosittu suomalaisissa vaativien sääolosuhteitten katoissa. Jalo on Kymppi-Katon oma mallisuojattu tuotebrandi, joka valmistetaan Suomessa.

kk-icon-jalo

Tämä peltikatto on kestävä ja tyylikäs

Jalo-katto edustaa huippuluokan vesitiiviyttä. Korkeampi pellin pontti, taitettu etureuna ja piilossa olevat ruuvit takaavat täydellisen suojan vesivuodoilta. Voit luottaa siihen!

Jalon upeat ominaisuudet tarkoittavat huoltovapaata kattoa pitkäksi aikaa ja pidentävät sen käyttöikää. Kun etsit kestävää, tyylikästä ja huoltovapaata kattoa, Jalo-katto on aina juhlimisen arvoinen valinta!

Kymppi-Katto-jalo-teraskatto-3
Kymppi-Katto-jalo-teraskatto

Laadukas asennustyö, omat paikalliset asentajat

Ripeä, omista kokeneista ammattilaisistamme koostuva asennustiimimme toteuttaa ikkuna- ja oviremontit ja usein koko kattoremontinkin muutamassa päivässä, kaksilappeisen katon toisinaan jopa päivässä. Asennustyö ei ole meille nopeuskilpailu, vaan tärkeintä on huolellisuus ja kaikille turvallinen työtapa.

Asennus sisältää kaiken alusta loppuun asti, ikkuna-, ovi- ja tietysti myös kattoremonteissa. Mukaanlukien vanhan katon purkutyön, rakenteen tarkistuksen ja korjaustyöt, aluskatteen ja ruoteitten asennukset, uudet räystäät maalaamisineen sekä sadevesijärjestelmät, läpiviennit, kattoturvatuotteitten asennukset, työn jälkien pois korjaamisen. Vanhat ikkunat, ovet ja purkujätteet voimme toimittaa kierrätykseen. Asiakkaan ei tarvitse kauaa kärsiä työmaaolosuhteista.

Jalo-teräskatto tekee vaikutuksen!

Ennen Jälkeen

Miksi Jalo on paras?

kk-jalo-teraskatto-007

Värivaihtoehdot

Harmaa

(RR23)

Vihreä

(RR11)

Punainen

(RR29)

Tiilen-
punainen

(RR750)

Musta

(RR33)

Ruskea

(RR32)

Kymppi-Katto-jalo-teraskatto-4

Suomalaista laatua

Jalo-teräsprofiili työstetään Suomessa, sopimusvalmistajamme Ruukin materiaalista, jota se toimittaa yksinomaan Kymppi-Katolle. Patentoimallamme Jalo-teräskatolla on CE-merkintä En 14782. CE-merkintä edellyttää pitkälle vietyä, kontrolloitua laatujärjestelmää. CE-merkintä on tae tuotteen jäljitettävyydestä ja alkuperästä, eli se osoittaa miten ja missä tuote on tosiasiassa tehty. Varmista, että hyväksyt vain ne tuotteet, joissa on CE-merkintä.

Joustavat maksuehdot remontillesi

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

kk-jalo-teraskatto-004
kk-kotitalousvahennys

Kotitalousvähennys, säästät jopa 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40% työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

Lue myös Jalo LUX
-teräskatosta

Olemme kehittäneet Jalo-teräskatosta LUX-version. Sen ylivoiman näkee, kuulee ja tuntee. LUX on ryhdikäs, teräspelti on tasainen eikä ”loimottele”.
Sade ei ropise siihen niin äänekkäästi.

kk-jalo-teraskatto-logo

Lataa ilmainen yleisesite

Lataamalla yleisesitteen saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme

Yleisesitteestämme löydät tarkemmat tiedot eri tuotteistamme ja palveluistamme, kuten katoista, ovista ja ikkunoista sekä niiden väri- ja mallivaihtoehdoista. Löydät myös tarkempaa tietoa aurinkopaneeleistamme.

Alla olevasta linkistä voit ladata itsellesi ilmaisen yleisesitteen.
Esitteen lataaminen ei sido sinua mihinkään!

lataa-yleisesite-tuotesivut
asennus-teraskatto

Näin se käy

  • Suunnittelu
  • Vanhan kattomateriaalin purku
  • Rakenteiden tarkistus
  • Uuden kattomateriaalin asennus
  • Mahdolliset varusteet, kuten sadevesijärjestelmät
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus

Pertti Karppinen sai Kymppi-Katon teräskaton

Katso Olympiavoittaja Pertti Karppisen kattoremontin vaiheet ja hänen kommenttinsa.

vimeo-video-thumbnail

Takuu

kymppi-katto-juhlimisen-arvoinen

Takuu teräskatoissa

Asennustakuu on 10 vuotta. Teräskatoilla esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Teräskattojen materiaalina käytämme SSAB:n Suomessa valmistamaa pinnoitettua terästä.