kk-suomalaista-laatutyota

Luja-teräskatto

Tyylikäs tiilikuvioitu teräskatto Luja istuu erinomaisesti kaikenikäisiin taloihin, myös rintamamiestaloihin. Teräksinen Luja muistuttaa tiiltä, mutta on sitä olennaisesti kevyempi, silti jämäkkä ja äänetön. Lujan helppo asennettavuus on myös yksi syy sen suosioon.

kk-icon-luja

Tiilikuvioprofiilinen Luja-teräskatto on suomalaisten kestosuosikki

Kotimaisen Lujan kestävyys, keveys ja hiljaisuus ovat tunnetusti erinomaisia. Luja on tunnetun suomalaisen terästehtaan Ruukin tuotantoa. Suosikkikatto Luja kattaa erinomaisesti kaikenikäiset talot, niin rintamamiestalot kuin uusimmatkin kodit, ja usein se valitaan myös eri kokoisiin piharakennuksiin maaseudulla. Lujan profiili muistuttaa mukavasti perinteistä tiilikattoa, mutta harminasi ei enää ole sammaleen poisto tai särkyneen kattotiilen vaihto.
Luja ei rasita katon rakenteita tiilikaton tapaan, onhan se on monin verroin tiiltä kevyempi mutta silti jämäkkä ja äänetön.

vimeo-video-thumbnail
kymppi-katto-lujateraskatto

Laadukas asennustyö, omat paikalliset asentajat

Ripeä, omista kokeneista ammattilaisistamme koostuva asennustiimimme toteuttaa ikkuna- ja oviremontit ja usein koko kattoremontinkin muutamassa päivässä, kaksilappeisen katon toisinaan jopa päivässä. Asennustyö ei ole meille nopeuskilpailu, vaan tärkeintä on huolellisuus ja kaikille turvallinen työtapa.

Asennus sisältää kaiken alusta loppuun asti, ikkuna-, ovi- ja tietysti myös kattoremonteissa. Mukaanlukien vanhan katon purkutyön, rakenteen tarkistuksen ja korjaustyöt, aluskatteen ja ruoteitten asennukset, uudet räystäät maalaamisineen sekä sadevesijärjestelmät, läpiviennit, kattoturvatuotteitten asennukset, työn jälkien pois korjaamisen. Vanhat ikkunat, ovet ja purkujätteet voimme toimittaa kierrätykseen. Asiakkaan ei tarvitse kauaa kärsiä työmaaolosuhteista.

Kuvagalleria

Värivaihtoehdot

Harmaa

(RR23)

Vihreä

(RR11)

Punainen

(RR29)

Tiilen-
punainen

(RR750)

Musta

(RR33)

Ruskea

(RR32)

Joustavat maksuehdot remontillesi

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

kk-jalo-teraskatto-004
kk-kotitalousvahennys

Kotitalousvähennys, säästät jopa 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40% työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

Tilaa ilmainen yleisesite

Alla olevasta linkistä voit tilata itsellesi ilmaisen yleisesitteen.
Esitteen tilaaminen ei sido sinua mihinkään!

Näin se käy

  • Suunnittelu
  • Vanhan kattomateriaalin purku
  • Rakenteiden tarkistus
  • Uuden kattomateriaalin asennus
  • Mahdolliset varusteet, kuten sadevesijärjestelmät
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus
asennus-teraskatto
vimeo-video-thumbnail

Vanha tiilikatto vaihtui kevyempään lujaan

Takuu

Takuu teräskatoissa

Asennustakuu on 10 vuotta. Teräskatoilla esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Teräskattojen materiaalina käytämme SSAB:n Suomessa valmistamaa pinnoitettua terästä.

kymppi-katto-juhlimisen-arvoinen