kk-suomalaista-laatutyota

Uljas-tiilikatto

Uljas-tiilikatto on suomalaisten kestosuosikki. Tiilikatto on perinteinen antaen katolle hienostuneen ja arvokkaan ilmeen. Pitkäikäinen tiilikatto on myös hyvin ääntäeristävä ja energiatehokas kattomateriaali.

kk-icon-uljas

Uljas on perinteinen aito suomalainen tiilikatto

Aidon tiilikaton parhaisiin puoliin kuuluvat äänettömyys, kestävyys ja mittatarkkuus. Valmistusvaiheessa tiilen betonimassaan sekoitettu väripigmentti varmistaa tiilen alkuperäisen värin säilymisen kymmenien vuosien ajan. Erikoispinnoite varmistaa tiilen pinnan säilymisen hyvänä ja kestävänä.

Massiivinen tiilikatto sopii parhaiten tukevarakenteisten talojen kattomateriaaliksi ja alueille, joissa voi olla lento- tai liikennemelua. Tiilikatto eristää hyvin ääntä.

vimeo-video-thumbnail
kymppi-katto-tiilikatto-2

Laadukas asennustyö, omat paikalliset asentajat

Ripeä, omista kokeneista ammattilaisistamme koostuva asennustiimimme toteuttaa ikkuna- ja oviremontit ja usein koko kattoremontinkin muutamassa päivässä, kaksilappeisen katon toisinaan jopa päivässä. Asennustyö ei ole meille nopeuskilpailu, vaan tärkeintä on huolellisuus ja kaikille turvallinen työtapa.

Asennus sisältää kaiken alusta loppuun asti, ikkuna-, ovi- ja tietysti myös kattoremonteissa. Mukaanlukien vanhan katon purkutyön, rakenteen tarkistuksen ja korjaustyöt, aluskatteen ja ruoteitten asennukset, uudet räystäät maalaamisineen sekä sadevesijärjestelmät, läpiviennit, kattoturvatuotteitten asennukset, työn jälkien pois korjaamisen. Vanhat ikkunat, ovet ja purkujätteet voimme toimittaa kierrätykseen. Asiakkaan ei tarvitse kauaa kärsiä työmaaolosuhteista.

Kuvagalleria

Värivaihtoehdot

Harmaa

(RR23)

Vihreä

(RR11)

Punainen

(RR29)

Tiilen-
punainen

(RR750)

Musta

(RR33)

Ruskea

(RR32)

Joustavat maksuehdot remontillesi

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

kk-jalo-teraskatto-004
kk-kotitalousvahennys

Kotitalousvähennys, säästät jopa 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40% työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

Tilaa ilmainen yleisesite

Alla olevasta linkistä voit tilata itsellesi ilmaisen yleisesitteen.
Esitteen tilaaminen ei sido sinua mihinkään!

Näin se käy

  • Suunnittelu
  • Vanhan kattomateriaalin purku
  • Rakenteiden tarkistus
  • Uuden kattomateriaalin asennus
  • Mahdolliset varusteet, kuten sadevesijärjestelmät
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus
asennus-teraskatto
vimeo-video-thumbnail

Uljas-tiilikaton esittely

Takuu

Takuu tiilikatoissa

Asennustakuu on 10 vuotta. Tiilikatoilla takuu on 30 vuotta. Tiilenä käytämme Ormax Protector+ mallia.

kymppi-katto-juhlimisen-arvoinen