Teemme lumenpudotusta

Omakotitalojen kattojen lumenpudotus on tärkeä toimenpide. Jos et ole varma, miten lumen pudotus tulisi suorittaa, on suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen!

Lumenpudotus katolta on tärkeää useista syistä

Omakotitalojen kattojen lumenpudotus on tärkeä toimenpide nyt kun lumikuormat voivat olla suuria ja aiheuttaa kattojen rasitusta. Kymppi-Katon ammattilainen suorittaa lumenpudotuksen huolellisesti ja turvallisesti.

Ennen lumenpudotusta arvioimme katon kunnon ja lumi- ja jääkerroksen paksuuden. Tämä auttaa määrittämään, kuinka paljon lunta on turvallista jättää katolle. Käytämme aina asianmukaisia työvälineitä: Käytettävien välineiden on oltava suunniteltu katon materiaalin ja rakenteen mukaan. Lumenpudotuksen ammattilainen varmistaa, että käytössä on myös asianmukaiset turvallisuusvarusteet, kuten kypärä, liukuestopohjaiset kengät ja turvaköysi.

Kymppi-katto-lumenpudotus
lumenpudotus-2

Teemme työmme huolellisesti katon vahingoittumisen välttämiseksi

Työskenneltäessä katolla pitää luonnollisesti ottaa huomioon sääolosuhteet. Esimerkiksi liukkaalla katolla työskennellessämme varmistamme turvallisuuden lisäämällä liukuesteitä tarvittaessa.

Kun lumenpudotus on suoritettu, tarkastamme katon mahdollisilta lumen aiheuttamilta vaurioilta.

On tärkeää muistaa, että katolla työskentely on aina riskialtista, ammattilainen tietää, miten minimoida nämä riskit. Älä riskeeraa omaa turvallisuuttasi, vaan kutsu Kymppi-Katon ammattilaiset työhön.