kk-suomalaista-laatutyota

Jalo LUX -teräskatto

Jalo LUX on lukkoponttirakenteinen teräskatto. Jalo LUX:ssa tuotteen alapintaan on lisätty antikondenssihuopakerros, joka estää kondenssiveden tippumista ja lisää äänieristystä. Tämä näyttävä, varma ja kestävä rakenne on perinteisen suosittu suomalaisissa vaativien sääolosuhteitten katoissa. Jalo LUX on Kymppi-Katon oma mallisuojattu tuotebrändi, joka valmistetaan Suomessa.

kk-icon-jalo-lux

Tämä katto on kestävä ja tyylikäs

Jalo LUX-katto edustaa huippuluokan vesitiiviyttä. Korkeampi pellin pontti, taitettu etureuna ja piilossa olevat ruuvit takaavat täydellisen suojan vesivuodoilta. Voit luottaa siihen!

Jalo LUXin upeat ominaisuudet tarkoittavat huoltovapaata kattoa pitkäksi aikaa ja pidentävät sen käyttöikää. Kun etsit kestävää, tyylikästä ja huoltovapaata kattoa, Jalo LUX-katto on aina juhlimisen arvoinen valinta!

kk-jalo-teraskatto-001
kk-jalo-teraskatto-002

Laadukas asennustyö, omat paikalliset asentajat

Ripeä, omista kokeneista ammattilaisistamme koostuva asennustiimimme toteuttaa ikkuna- ja oviremontit ja usein koko kattoremontinkin muutamassa päivässä, kaksilappeisen katon toisinaan jopa päivässä. Asennustyö ei ole meille nopeuskilpailu, vaan tärkeintä on huolellisuus ja kaikille turvallinen työtapa.

Asennus sisältää kaiken alusta loppuun asti, ikkuna-, ovi- ja tietysti myös kattoremonteissa. Mukaanlukien vanhan katon purkutyön, rakenteen tarkistuksen ja korjaustyöt, aluskatteen ja ruoteitten asennukset, uudet räystäät maalaamisineen sekä sadevesijärjestelmät, läpiviennit, kattoturvatuotteitten asennukset, työn jälkien pois korjaamisen. Vanhat ikkunat, ovet ja purkujätteet voimme toimittaa kierrätykseen. Asiakkaan ei tarvitse kauaa kärsiä työmaaolosuhteista.

Jalo LUX – poistaa kondenssiongelmat

Olemme kehittäneet Jalo-teräskatosta LUX-version. Sen ylivoiman näkee, kuulee ja tuntee. LUX on ryhdikäs, teräspelti on tasainen eikä ”loimottele”. Sade ei ropise siihen niin äänekkäästi. Merkittävän lisäarvon tuo LUXin antikondenssikerros, joka estää alas tippuvat kondenssitipat. Tämä on suuri etu halleissa, talleissa ja muissa eristämättömissä katetuissa tiloissa. Jalo LUX poisti tämän yleisen ongelman. Patentoimallamme Jalolla on luonnollisestikin CE-merkintä.

Jalo-katto tuo talolle uutta jämäkkyyttä

Kuvagalleria

Miksi Jalo Lux on paras?

jalo-lux-ominaisuudet

Värivaihtoehdot

Harmaa

(RR23)

Vihreä

(RR11)

Punainen

(RR29)

Tiilen-
punainen

(RR750)

Musta

(RR33)

Ruskea

(RR32)

kk-jalo-teraskatto-003

Suomalaista laatua

Jalo LUX-teräsprofiili työstetään Suomessa, sopimusvalmistajamme Ruukin materiaalista, jota se toimittaa yksinomaan Kymppi-Katolle. Patentoimallamme Jalo LUX-teräskatolla on CE-merkintä En 14782. CE-merkintä edellyttää pitkälle vietyä, kontrolloitua laatujärjestelmää. CE-merkintä on tae tuotteen jäljitettävyydestä ja alkuperästä, eli se osoittaa miten ja missä tuote on tosiasiassa tehty. Varmista, että hyväksyt vain ne tuotteet, joissa on CE-merkintä.

Joustavat maksuehdot remontillesi

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

kk-jalo-teraskatto-004
kk-kotitalousvahennys

Kotitalousvähennys, säästät jopa 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40% työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

Näin se käy

  • Suunnittelu
  • Vanhan kattomateriaalin purku
  • Rakenteiden tarkistus
  • Uuden kattomateriaalin asennus
  • Mahdolliset varusteet, kuten sadevesijärjestelmät
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus
asennus-teraskatto

Michael Monroe valitsi Kymppi-Katon

Katso mitä mieltä Michael Monroe on Kymppi-Katosta.

Takuu

Takuu teräskatoissa

Asennustakuu on 10 vuotta. Teräskatoilla esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Teräskattojen materiaalina käytämme SSAB:n Suomessa valmistamaa pinnoitettua terästä.

kymppi-katto-juhlimisen-arvoinen