Mökkiremontti

Olisiko aika tehdä mökkiremonttia? Säännöllisiä kuntotarkastuksia ja kunnossapitoa ei kannata laiminlyödä, sillä ne auttavat säilyttämään mökkisi arvon. Kymppi-Katto - suomalaisten mökkikauden tukena jo 25 vuotta.

Mökkien kevättarkastukset ajankohtaisia juuri nyt!

Mökkien kevättarkastukset ovat ajankohtaisia juuri nyt, Suomen pitkä ja vaativa talvi on voinut tehdä mökkiisi vahinkoja. Vahingot kannattaa hoitaa pikimmiten etteivät ne johda suurempiin ja kalliisiin vaurioihin, kuten vesivahinkoihin vuotavan katon takia.

Remontoimme loma-asuntosi tai mökkisi ennen kuin lomasi alkaa tai silloin, kun olet paikan päällä. Miten vaan sinulle parhaiten sopii!

mokkiremontti-katto

Kaipaako mökkisi ovet, ikkunat tai katto pikaista remonttia?

Ennen Jälkeen
mokkiremontti-ikkunat

Miksi Kymppi-Katto?

Kymppi-Katolla on 25 vuoden kokemus mökkiremonteista. Kaikki kattoihin, ikkunoihin, oviin ja aurinkopaneeleihin liittyvä on meillä siis hyvin hallussa. Myös asennustyön tehokkuus, työturvallisuus ja kattava palvelumme – joista ylivoimaisesti suosituin on joustava rahoitus. Saat tottakai myös mökkiremontillesi kauttamme joustavan rahoituksen. Määrittelet sopivan kuukausisumman, jota voit myöhemmin halutessasi muuttaa.

Mökin kattoremontin vaiheet

  • Suunnittelu
  • Vanhan kattomateriaalin purku
  • Rakenteiden tarkistus
  • Uuden kattomateriaalin asennus
  • Mahdolliset varusteet, kuten sadevesijärjestelmät
  • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
  • Lopputarkastus
mokkiremontti-asennus

Joustavat maksuehdot remontillesi

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

kk-jalo-teraskatto-004
kk-kotitalousvahennys

Kotitalousvähennys, säästät jopa 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40% työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

Takuu

Takuu kattotuotteissa

Asennustakuu on 10 vuotta. Teräskatoilla esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Teräskattojen materiaalina käytämme SSAB:n Suomessa valmistamaa pinnoitettua terästä. Tiilikatoilla takuu on 30 vuotta. Tiilenä käytämme Ormax Protector+ mallia.

Takuu ikkunatuotteissa

Ikkunoihin myönnämme 25 vuoden lahoamattomuustakuun. Asennustakuu on 2 vuotta.

Takuu ovituotteissa

Materiaali- ja rakennekestävyystakuu 3 vuotta. Suoranapysymistakuu 15 vuotta.

Takuu aurinkopaneeleissa

  • Asennustakuu 2 vuotta.
  • Materiaalitakuu 12 vuotta.
  • Tuottotakuu 25 vuotta.
mokkiremontti-takuu-750px