Kattoremontti Turku
Pyydä tästä kartoituskäynti!

Onko teille tulossa kattotyö? Teemme kattoremonttinne kerralla ja kunnolla niin Turussa kuin kaikkialla Varsinais-Suomessa, myös saaristossa. Kerralla ja kunnolla Kymppi-katon ammattityönä. Teemme koko kattotyön Avaimet käteen-viimeisteltynä, muutamassa päivässä, asumista haittaamatta.

Turku ja Varsinais-Suomi ovat Kymppi-Katon keskeistä toimialuetta. Teemme vaativiin merellisiin olosuhteisiin kattoremontit Suomen parhailla kattomateriaaleilla ja parhaalla ammattitaidolla. Näet tämän sivun alalaidasta, miten teimme Mietaan Jussin katonvaihdon.

Käymme ensin veloituksetta kartoittamassa kattonne kunnon. Tällä sivulla voitte pyytää kartoituskäynnin. Teemme yksilöllisen tarkastuksen kohteessanne sekä katon uudistussuunnitelman kustannusarvioineen.

Kattoremontti

Tilaa ILMAINEN katon kuntotarkastus

Pyydä meidät kartoituskäynnille ja osallistut samalla myös 10000 euron arvontaan! 

Kattoasennukset Kymppi-Katto

Kerralla ja kunnolla - kestävin ratkaisuin

Kymppi-Katto tekee kattoremonttisi kokeneiden ammattilaisten työnä. Tehokkaat työmenetelmät, omat kuorma-autot, nosturit sekä työturvallisuuden varmistavat telineet ja muut suojavarusteet nopeuttavat työtä ja suojaavat myös vahingoilta. Turvallisuus on meille tärkeä asia, niin varmasti Sinullekin. Kattotyö tehdään muutamassa päivässä, eikä sen teko haittaa asukkaiden asumista.

Kattotyöt, ikkunat ja ovet

Kattotyö kokonaisuudessaan on pääasiallista työtämme. Kokeneet asentajamme toteuttavat sen parhailla työmenetelmillä ja materiaaleilla. Avaimet käteen valmiiksi, jäljet siivoten ja haittaa aiheuttamatta.

Teemme myös ikkuna– ja ovivaihdot samalla parhaalla asennusosaamisella ja kotimaisilla huipputuotteilla. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivimmat ikkuna- ja ovityypit.

Parhaat tuotteet

Peltikatto vai tiilikatto? Kymppi-Katto tekee molemmat – eikä käytä mitä tahansa materiaaleja. Kotimainen teräsprofiilipelti Luja tiilikuviointeineen on suomalaisten suosikki, ja sitä käytetään paljon rintamamiestalojen remontoinnissa, samoin uudempien talojen kattouudistuksissa.

Jalo teräskattomme on teräskattojen KING. Tämä jämäkkä lukkosaumateräs on parasta, mitä suomalainen terästeollisuus katoille tuottaa. Patentoimamme Jalo sekä kondenssitipat eliminoiva Jalo LUX ovat tuotteita, joista varmasti haluat kuulla edustajaltamme.

Joustava rahoitus

Kattoremontti kannattaa tehdä silloin kun on sen aika, eikä odottaa, kunnes vauriot ovat jo nähtävissä eivätkä ehkä enää kohtuutyöllä hallittavissa. Kymppi-Katto järjestää joustavan rahoituksen remontillenne, jotta voit toteuttaa sen ajallaan. Rahoituksen ehdot saatte valita itse.

Milloin katto on uusittava?

Katon huonosta kunnosta kertovat tietysti vuodot, mutta myös moni muu seikka tietää ongelmia. Ummehtuneisuus, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet, kasvuston pinttyminen katolle, haljenneet tiilet. Kun edellisestä kattoremontista on kulunut jo vuosikymmeniä, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Asuinpaikan olosuhteista riippuen katto voi vanheta yllättävän varhain, esimerkiksi suolaisen merituulen vaikutuksesta tai talon sijaitessa sammaltumiselle herkällä paikalla. Ajoissa teetetty remontti on viisautta ja tulee usein halvemmaksi, kuin remontti vasta sitten, kun vauriot ovat jo ilmenneet.

Pidetään katosta huoli!

Varsinais-Suomen tuulisissa maisemissa katto on kovilla. Katosta kannattaa pitää huolta. Tiesittehän, että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaakaan kuluja?

Katso ja kuuntele miten Juha Mieto teetti kattoremonttinsa.

huoltomitali
Huoltopalvelua katollesi

Huolenpito on tärkeää - sen voi myös ulkoistaa

Katon kunto tulee tarkistaa säännöllisesti, keväällä ja syksyllä. Huolellinen tarkastus paljastaa ajoissa ongelmakohdat, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi tulee tarkistaa myös katon alapuolen kunto ja myös välipohja.

Tulee myös varmistaa katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto. Tuntuuko työläältä? Onhan se sitä katolle kiipeilemisineen. Voitte kyllä ulkoistaa kattonne tarkistukset ja huollot Kymppi-katolle Huoltosopimuksella. Edustajamme kertoo tästä edusta Sinulle tarkemmin.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.