Jalo-teräskatto on parasta mitä suomalainen alan teollisuus valmistaa

Jalo on lukkoponttirakenteinen teräskatto. Tämä näyttävä, varma ja kestävä rakenne on perinteisen suosittu suomalaisissa vaativien sääolosuhteitten katoissa. Jalo on Kymppi-Katon oma mallisuojattu tuotebrandi.  Valmistamme Jaloa omassa Naantalin tehtaassamme. Raaka-aine Jaloon tulee tehtaallemme Ruukilta, joka toimii sopimusvalmistajanamme näiltä osin. Vastaavia lukkoponttirakenteita on muillakin, mutta Kymppi-Katon Jalo on kilpailevia tuotteita kehittyneempi. Jalo-katon vesitiiviyden takaavat pellin korkeampi pontti, taitettu etureuna ja piilokiinnitysmenetelmä, jossa ruuvit jäävät suojaan pellin alle. Ruuvien kiinnityskohtaan ei siis Jalossa muodostu pientäkään vuodon mahdollistavaa painaumaa, kuten käy monissa muissa vastaavanlaisissa tuotteissa. Jalon ominaisuudet tekevät Jalo-katosta huoltovapaan pidemmäksi aikaa ja lisäävät katon käyttöikää.

Jalosta on kehitetty vielä vaativampiin olosuhteisiin versio Jalo LUX. Lue molemmista Jalo-teräskatoista alta.

Jalo ja jalo LUX - patentoidut huipputuotteemme

 Jalo LUX issa on tuotteen alapintaan lisätty antikondenssihuopakerros, joka estää kondenssiveden tippumista ja lisää äänieristystä.

 

Tilaa maksuton Jalolux-esite sähköpostiisi alta.

Jalo LUX – poistaa kondenssiongelmat

Olemme kehittäneet Jalo-teräskatosta LUX-version. Sen ylivoiman näkee, kuulee ja tuntee.  LUX on ryhdikäs, teräspelti on tasainen eikä ”loimottele”.  Sade ei ropise siihen niin äänekkäästi. Merkittävän lisäarvon tuo LUXin  antikondenssikerros, joka estää alas tippuvat kondenssitipat. Tämä on suuri etu halleissa, talleissa ja muissa eristämättömissä katetuissa tiloissa. Jalo LUX poisti tämän yleisen ongelman. Jalo-LUX  työstetään omalla Naantalin tehtaallamme Suomessa. Patentoimallamme Jalolla on luonnollisestikin CE-merkintä.

  • Parempi äänenvaimennus
  • Huopakaton hiljaisuus ja teräskaton varmuus


Jalo LUX on jämäkkä, ryhdikäs ja äänettömämpi katto. ”Huopakaton hiljaisuus, teräskaton varmuus.” LUXin alapintaan on valmistuksen yhteydessä liitetty antikondenssihuopakerros, jolla on edistyneitä ominaisuuksia. Se vaimentaa ääntä korvin kuultavasti. Desibelien mukaan ääni vaimenee 3-6 dB, mutta äänen vaimentumisen kokee käytännössä vielä suurempana. Sateen ropina ei enää kuulu kuten ennen, ei myöskään tuulen ujellus, myrskyn tuomat kohinat tai muut äänet. LUX tuo myös näyttävyydellään taloosi ryhtiä, sekä jokapäiväiseen elämääsi lisää luxusta.

  • Odotettu ratkaisu myös halleihin, joissa kondenssihaittaa
  • Antikondenssihuopakerros alapinnassa estää kondenssihaitat.

Eristämättömissä katoksissa ja halleissa on usein metallikattojen myötä kondenssivesiongelma. Ilmankosteuden ja lämpötilan päivittäisissä muutoksissa katon sisäpinnasta tippuu kiusallisesti vesipisaroita.

Jalo LUXin rakenne poikkeaa muista lukkoponttimateriaaleista. Pellin alapintaan liitetty antikondenssihuopa vangitsee kondenssiveden huokosiinsa, ja kun ilman kastepiste on ohitettu, huokoset päästävät veden takaisin ilmaan normaaliksi ilmankosteudeksi. Kondenssiveden pisaroiden tippuminen ja sen aiheuttama muu haitta loppuu tyystin.

Jalo LUX onkin tästä syystä ensimmäinen järkevä valinta myös katoksiin, halleihin, maatalousrakennuksiin ja varastoihin, joissa kondenssiveden tippuminen on kiusallinen vaiva.

  • Jämäkkä ryhdikäs ulkonäkö, paksumpi materiaali
  • LUX-teräspelti pysyy tasaisena ja kuosissaan


Lukkosaumapelleissä on paljon suoraa pintaa pystyharjanteiden välillä. Näyttävässä katossa pinnat pysyvät kuosissaan vuosien vieriessä, vuodenajoista välittämättä, uuden veroisina. Olet varmasti joskus nähnyt, miten lukkosaumakattojen pelti ”loimottelee” valon osuessa peltiin sopivassa kulmassa. Matalalta tuleva valo korostaa pellin pieniä epätasaisuuksia. Tämä voi johtua peltimateriaalin paksuudesta tai väärin tehdystä kiinnityksestä. Tämä normaali pellin ominaisuus ei ole vika, mutta ulkonäköön se hiukan vaikuttaa.

JaloLUX on rakenteensa ansiosta paksumpi ja jämäkämpi materiaali. Siksi se näyttää ryhdikkäämmältä katolla eikä se ”loimottele” vuosienkaan jälkeen. Asteen verran ryhdikkäämpi ulkonäkö on toinen Jalo LUXIN tunnusmerkki ja antaa talosi olemukselle arvokkuutta.

harmaa

vihreä

punainen

tiilen­ punainen

musta

ruskea

oma tehtaamme

Jalo-teräsprofiili työstetään omalla Naantalin tehtaallamme Suomessa, sopimusvalmistajamme Ruukin materiaalista, jota se toimittaa yksinomaan Kymppi-Katolle. Patentoimallamme Jalo-teräskatolla on CE-merkintä En 14782. CE-merkintä edellyttää pitkälle vietyä, kontrolloitua laatujärjestelmää. CE-merkintä on tae tuotteen jäljitettävyydestä ja alkuperästä, eli se osoittaa miten ja missä tuote on tosiasiassa tehty. Varmista, että hyväksyt vain ne tuotteet, joissa on CE-merkintä.

Kymppi-katon oma tehdas Naantalissa

Remontillesi JOUSTAVAT MAKSUEHDOT tästä.

Hae allaolevalla valikolla rahoitus katto- tai ikkuna-/oviremontillesi. Joustava rahoitus mahdollistaa kattoremontin tai ikkuna/oviremontin teon nyt heti ilman erillisiä maksujärjestelyjä. Valitse Sinulle sopiva kuukausierä. 

Voit myöhemmin muuttaa kuukausierää tai halutessasi maksaa koko lainan pois etukäteen.

Kymppi-Katon auto
Ikkunaremontit Kymppi-Katto

Kymppi-Katon työstä KOTITALOUSVÄHENNYS – Säästät 40% työn osuudesta

Kymppi-Katon tekemästä remontista olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksenä jopa 40 % työkustannuksista, suoraan verostasi vähennettynä.

Tiesithän, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen joka vuosi ja myös silloin, jos teetät remontin esimerkiksi vanhempiesi kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.

esimerkki

12 000 e kattoremontti, josta työn osuus 6000 e.
Kahden hengen taloudella kotitalousvähennyksen max. määrä on 4.500 e/vuosi, yhden hengen taloudessa 2.250 e/vuosi. Omavastuuosuus on 100 e.

Pyydä edustajaamme laskemaan, millaisen tuntuvan säästön saat kotitalousvähennyksen avulla.  Autamme  kotitalousvähennyksen haussa kattoremontillesi tai ikkuna/oviremontillesi. 

Laadukas asennustyö, oma asentajat

Ripeä, omista kokeneista ammattilaisistamme koostuva asennustiimimme toteuttaa ikkuna- ja oviremontit ja usein koko kattoremontinkin muutamassa päivässä, kaksilappeisen katon toisinaan jopa päivässä. Asennustyö ei ole meille nopeuskilpailu, vaan tärkeintä on huolellisuus ja kaikille turvallinen työtapa.

Asennus sisältää kaiken alusta loppuun asti, ikkuna-, ovi- ja tietysti myös kattoremonteissa. Mukaanlukien vanhan katon purkutyön, rakenteen tarkistuksen ja korjaustyöt, aluskatteen ja ruoteitten asennukset, uudet räystäät maalaamisineen sekä sadevesijärjestelmät, läpiviennit, kattoturvatuotteitten asennukset, työn jälkien pois korjaamisen. Vanhat ikkunat, ovet ja purkujätteet voimme toimittaa kierrätykseen. Asiakkaan ei tarvitse kauaa kärsiä työmaaolosuhteista.

Tehokkaat työtapamme tekevät työn ripeäksi, laadusta ja työturvallisuudesta milloinkaan tinkimättä. Käytämme luonnollisesti turvavälineitä, kaiteita, telineitä, kypäriä, kaikkia hyväksi määriteltyjä varusteita. Ammattilaistemme työturvallisuus on meille tärkeää. Asennustyöllemme annamme luonnollisesti takuun. Kymppi-Katon asiakkaitten tyytyväisyys on erinomainen.

Kympin koulutus

Kouluttamamme paikalliset asentajat ovat oppineet ammattinsa hyvin ja perusteellisesti. Kestävän ja hyvän rakentamistavan noudattaminen on johtava periaate Kymppi-Katoilla. Myös Kymppi-Katon myyntiedustajat on koulutettu tuotteittemme ja työmenetelmiemme asiantuntijoiksi. Voit kääntyä heidän puoleensa myös kaikissa teknisissä ja työmenetelmiä koskevissa asioissa.

Tilaa ILMAINEN katon kuntotarkastus

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.