Voita 10 000 kattoremonttiin!

Kymppi-Katon suurARVONTA

Voit voittaa 10 000€

Katto-, ovi- tai ikkunaremontti avaimet käteen -asennettuna.

Vuoden 2022 arvonnan voittaja on Markus Asell Nousiaisista ja käyttökohde kattoremontti.
Vuoden 2021 arvonnassa  remonttirahaa voitti Tarja Hiltunen Palokasta ja käyttökohde oviremontti.
Vuoden 2020 arvonnan voittaja oli Katja Pollari Orimattilasta ja käyttökohde ikkunaremontti.
Vuonna 2019 voittaja oli Esko Laitinen Uudestakaupungista ja käyttökohde kattoremontti.
2018 voitto osui salolaiselle Jari Ropposelle ja käyttökohde kattoremontti.
Onnea voittajille!
Onko tänä vuonna Sinun vuorosi?

Kilpailun säännöt

 1. Järjestäjä Kymppi-Katto Oy, Emännänpolku 3, 21100 Naantali
 2. Kilpailuaika on 01.01.2023 – 02.01.2024. Tämän jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei hyväksytä. Postitse toimitetut arvontakupongit hyväksytään 05.01.2024 asti. Arvonta suoritetaan 31.01.2024 mennessä.
 3. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kymppi-Katto Oy:n tytäryhtiön, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Kilpailuun voi osallistua jättämällä yhteystiedot internetissä osoitteessa www.kymppi-katto.fi, soittamalla p. 02-4358 006 tai palauttamalla kilpailulipukkeen, joita on saatavissa arvonnan järjestäjän lehti-ilmoituksissa tai markkinointikirjeissä.
 4. Kilpailun palkintona on Kymppi-Katon / Kymppi-Ikkunan toteuttama remontti avaimet käteen asennettuna kilpailun voittajan osoittamalle saneerattavalle kiinteistölle. Palkinnon arvo on 10 000 e. Jos voittaja on arvonnan voimassaoloaikana tilannut ja toteuttanut Kymppi-Katon kattoremontin tai Kymppi-Ikkunan ikkuna- ja/tai oviremontin, siitä hyvitetään palkinnon arvo. Remonttikustannusten ylittäessä palkinnon arvon, asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista. Remonttikustannusten jäädessä alle 10 000 e, erotusta ei hyvitetä. Remontin hinnoittelu tapahtuu arvonnan järjestäjän normaalien hinnoitteluperiaatteiden mukaan.
 5. Palkinnon luovutus ja voittajan julkisuus: Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti puhelimitse. Mikäli henkilöä ei tavoiteta, arvontaan uusi voittaja. Voittajan nimi julkaistaan myös www.kymppikatto.fi – nettisivuilla. Arvonnan järjestäjä sopii voittajan kanssa tarkemmin voiton luovutuksen ajankohdasta ja siihen liittyvistä käytännön järjestelyistä, kuten saneerauskohteen mittaamisesta. Palkinto luovutetaan voittajalle viimeistään 31.7.2024, jonka jälkeen järjestäjällä ei ole velvollisuutta palkinnon luovuttamiseen. Osallistujien yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
 6. Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja sekä kilpailuun osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
 7. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnosta.
 8. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamiseen ja asentamiseen liittyvistä kustannuksista.
  Järjestäjä hyvittää voittajalle kauppasummaa maksimissaan 10.000 euroon asti, mikäli voittaja on tilannut Kymppi-Katolta / Kymppi-Ikkunalta remontin kilpailuaikana 01.01.2023 – 02.01.2024. Kauppahinnan hyvitys ei siis koske kilpailuajan ulkopuolella tehtyjä tilauksia. Palkintoa ei myöskään vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

  Henkilörekisteriseloste ja tietosuojaseloste

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.