KYMPPI-KATTO HOITAA KOTISI KUNTOON – ENNAKOI ILMAISEN KUNTOKARTOITUKSEMME AVULLA

Katon kunnostus on asia, jota ei parane jättää viime tinkaan. Ennakoimalla vältät epämiellyttävät yllätykset kodissasi ja ylimääräiset kustannukset.  Oikea-aikaisella remontilla varmistat itsellesi paremmat yöunet ja varmistat kotisi kunnon vuosikymmeniksi. Onpa ainakin yksi huoli pois, kun ennakoit.

Mutta miten ennakoit?  Helpommin sanottu kuin tehty?

Eihän  asiaan perehtymätön osaa arvioida, koska on sopiva aika ryhtyä asiassa aktiiviseksi.  Miten se nyt sitten käytännössä tapahtuisikaan? Eikös kattoremontti ole säästäkin riippuvaista?  Josko sitten ensi vuonna? Jospa se katto kestäisi siihen saakka,  eihän ne nyt vielä edes vuoda. Vai vuotaisiko se jo jostakin?

Nopea asennus

Asennustyö  tehdään ripeästi oman ammattitiimimme ansiosta. Vuosien varrella hiottu työprosessimme,  tiimin toimivaksi hiottu yhteistyö, sekä asianmukaiset turvavälineet varmistavat katto-, ikkuna- ja oviremontin työturvallisuuden ja tehokkaaan toteutuksen. Kattoremontin teko tapahtuu parhaimmillaan jopa muutamassa päivässä.

Huolellinen työ

Huolellinen suunnittelu ja valmistelu, vanhojen rakenteiden purku, uusien asennus välivaiheineen ja siivouksineen ovat tilaajalle stressivapaa ja kokonaisvaltainen ratkaisu. Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas, jonka vuoksi työmaaolosuhteista ei asiakkaan tarvitse kärsiä kauaa.

Kotimaisuus

Käytämme työssämme kotimaisia, Suomen sääolosuhteisiin suunniteltuja  materiaaleja. Omat asentajamme ovat paikallisia ammattilaisia. Tehtaamme sijaitsee Naantalissa ja toinen tukipaikkamme on Mäntsälässä.  Palvelemme sinua Lounais-Suomen lisäksi Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Kaakkois-Suomessa ja Etelä-Karjalassa.

Joustavat maksuehdot

Tarjoamme tekemillemme remonteille joustavat maksuehdot, joita voit itse säädellä. Ikkuna- ja oviremontin pääset aloittamaan vaikka heti  alkaen 49€ kuukausihintaan ja kattoremontin puolestaan alkaen hintaan 99€ per kuukausi. Haluamme, että voit tehdä katto-ja ikkunauudistuksesi  ajallaan, eikä sitä tarvitse siirtää tuonnemmaksi taloudellisten seikkojen vuoksi.

Näin ennakoit!

Järkevin toimenpide näiden mietteiden tullessa on pyytää ammattilainen katsomaan kattoa, tekemään sen kunnon arviointi. Jos ilmenee tarvetta remontille, hän laskee kustannukset sekä kertoo  “mitä, missä ja milloin”. Nyt teemme kattokartoituksen Sinulle täysin ilmaiseksi. Samalla visiitillä voit tiedustella ehdotusta mahdollisen ikkuna- tai oviremontin suhteen, joita paikalliset ammattilaisemme niin ikään tekevät. Teemme tämän kartoituksen Ilman sitoutumista hankintaan.

Kymppi-Katto on Länsi- ja Etelä-Suomessa arvostettu ammattilaisyritys monipuolisissa katto-, ovi- ja ikkuna-asennuksissa. Yli 20 vuoden ajan alalla toimineena, Katto-Kymppi on tullut tunnetuksi  kokeneista, omista ammattilaisasentajista, Suomen parhaista teräskattotuotteista – nimeltään Jalo ja Jalo LUX,  ja enimmin sloganistaan “kerralla ja kunnolla”, joka korostaa  työmme korkeaa  laatua.

Kattoremonttien lisäksi vastuullisia toimenpiteitä vaaliva perheyritys Kymppi-Katto asentaa myös markkinoiden valioihin lukeutuvat energiaa säästävät ulko-ovet sekä ikkunat pitkällä takuulla.

“Se pitää olla oikein kunnollinen katto”

Näin toteaa moni talonomistaja, joka tietää remontin siintävän edessä. Ylemmät heittomerkit on tuottanut kuitenkin urheilulegenda Juha Mieto, joka on yksi Kymppi-Katon tuhansista tyytyväisistä asiakkaista. Hänen kotiinsa asennettiin Jalo, lukkoponttinen ja suomalaisiin sääolosuhteisiin Naantalin tehtaalla valmistettu pitkäikäinen teräskatto. 

Jalo on ominaisuuksiltaan vertaansa vailla ja erinomainen vaihtoehto kotisi kruunuksi. Vuodot ja natinat estävä korkea pontti, hiljainen ja ryhdikäs rakenne, ruuvien piilokiinnitys ja taitettu etureuna varmistavat huoltovapaat ja pitkät käyttövuodet. Edistyneempi LUX-versio on tarkoitettu vieläkin vaativimpiin olosuhteisiin. Alapintaan liitetty antikondenssihuopakerros sitoo kondensoituvan veden ja vaimentaa sateen ja tuulen. LUXilla on huopakaton hiljaisuus ja parhaan teräskaton varmuus ja jämäkkyys. 

Jalo-teräsprofiili työstetään Suomessa sopimusvalmistajamme Ruukin yksinoikeudella toimittamista materiaaleista. Jalo-teräskatoilla on myös CE-merkintä, joka takaa tuotteen alkuperän ja kontrolloidun työn laadun. Voit lukea lisää Jalo-katoista tästä.

Jalon lisäksi on kauttamme saatavilla myös muita vaihtoehtoja kuhunkin kotiin sopimaan. Tyylikäs ja helposti asennettava sekä äänetön Luja-teräskatto muistuttaa tiiltä ja sopii kaiken ikäisiin rakennuksiin, rintamamiestalot ja uudiskohteet mukaan lukien. Uljas-tiilikatto taas on tukevarakenteisten talojen varma ja kestävä valinta, joka sopii eristävyyden lisäksi myös lento- tai liikennemelusta kärsiville alueille.

Oletko kiinnostunut ilmaisesta kartoituskäynnistä?

Käynti on sinulle veloitukseton ja saat tarkan kustannusarvion tekemämme suunnitelman pohjalta. 

Avaimet käteen -työnä

Kymppi-Katolta saat Avaimet käteen-työnä  kaikki kattoon, ikkunoihin ja oviin liittyvät asennukset ja niihin liittyvät huoltopalvelut. Kattoremontin yhteydessä asennamme usein  myös sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. 

Ovi- ja ikkunavalikoiman osalta Kymppi-Katto tarjoaa kotimaisia parhaita tuotteita mittatilaustyönä jokaiseen taloon. Kymppi-Ikkunat ovat kotimaisia huipputuotteita, jotka ovat puu-/ alumiinirakenteisia ja energiatehokkaita vaihtoehtoja kotiin ja mökille. Ikkunaremontti onnistuu jopa päivässä. Voit lukea lisää Kymppi-Ikkunoista täältä

Kymppi-Ovet ovat niin ikään turvallisia ja tyylikkäitä ratkaisuja omakoti- ja rivitaloihin. Jykevät ja teknisesti laadukkaat ovemme saat kotiisi asennettuna usein jopa päivässä – ympäri vuoden. Asennamme laadukkaat ulko-ovet myös terasseille ja parvekkeille, ja näihin kaikkiin voit tutustua lisää tästä

Kaikki remonttityömme tehdään alusta loppuun saakka,  avainnippu ojennettuna käteen.

Oletko kiinnostunut ilmaisesta kartoituskäynnistä?

Jätä yhteystietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä. Käynti on sinulle veloitukseton ja saat tarkan kustannusarvion tekemämme suunnitelman pohjalta.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali

Y-tunnus 1526055-0

Tietosuojaseloste