Kokonaisuutena: kouluasteikolla 10, kiitettävä kymppi

Asiakas Matti Vähätalo Espoosta kirjoitti seuraavanlaisen palautteen Kymppi-Katon pojille:

Viinirinne 8 B on nyt saanut uuden tiilikaton. Viimeiset työosuudet tehtiin tänään. Hienoa työtä, pojat! Koko projekti sujui mielestäni erittäin hyvin.

Kiitos Kenneth! Kaupankäynti sujui hienosti. Keskustelumme ja tarjouksesi olivat maallikon käsityskyvyn mukaisia. Samoin sopimuksen lopullinen hiominen puhelimessa ja sähköpostilla meni selkeästi ja asiakasta kuunnellen.

Hinta ei ollut määräävä tekijä valinnassani, koska kaikki tarjoajat olivat suunnilleen samalla tasolla. Tämän seikan te alalla olevana toki tiedättekin. Valintani päätyi Kymppi-Kattoon johtuen tarjouksen selkeästä teknisestä osuudesta ja ehkä vielä enemmän edellä mainitusta sopimuksen hiomisesta ja toiveittemme tarkasta kuuntelemisesta.

Espoossa tehtiin Uljas päätös

Lähetin tämän sähköpostin myös sinulle, Niko. Arvostan keskusteluamme, mm. kattoikkunan järkevyydestä tai ”järjettömyydestä”. Arvostan tällaista asiantuntemusta!

Minulle jäi Kymppi-Katon palvelusta tyytyväinen ja luottavainen olo. Kaikkien toimijoiden kanssa ei aina ole näin, joten pisteet Kymppi-Katolle.

Tulin työn aikana tuntemaan neljä asentajaanne, koska olin useasti seuraamassa työn etenemistä ja tekemässä maallikon kysymyksiä. Kovasti positiivista sanottavaa on myös heidän osuudestaan.

Tekeminen oli osaavaa ja varman oloista. Työ eteni jouhevasti, vaikka ei näyttänyt kiireeltä. Sain kysymyksiini selkeitä vastauksia. Vastuuntunne tekijöillä oli silminnähtävää.

Ammattimiehiä. Positiivisessa mielessä ylpeitä edustamastaan firmasta.

Pihan laatoitukseen tuli nosturiauton jäljiltä jonkinmoinen painauma. Keskustellaan tästä Kenneth, kun tulet pitämään lopputarkastusta, johon viittasit.

Kokonaisuutena: Kouluasteikolla 10, kiitettävä kymppi.

Terveisin
Matti Vähätalo
Viinirinne 8 B Espoo