Vastuullinen PERHEYRITYS

Kymppi-Katto on Länsi-Suomen sekä Etelä-Suomen voimatekijä kattoasennuksissa ja ovi/ikkuna-asennuksissa.

Parhaat tuotteet ja lisäksi oma tuotekehittely, omat ammattiasentajat ja tehokkaaksi hiottu turvallinen työtapa tuovat merkittävää etua asiakkaillemme. Siksi tuhannet asiakkaamme suosittelevat Kymppi-Kattoa ei pelkästään Lounais-Suomessa, vaan myös Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Kaakkois-Suomessa ja Etelä-Karjalassa. Ota yhteys Kymppi-Kattoon, haluamme palvella myös Sinua parhaamme mukaan.

Kymppi-Katto toimii vastuullisesti ja palkkiona onkin alan kärkiluokkaa oleva asiakastyytyväisyys. Kiitos asiakkaillemme!

PAIKALLISET ASENTAJAMME – HEISTÄ OLEMME YLPEITÄ!

Kymppi-Katon omat asentajat ovat tiimimme  sankareita. Monipuolinen koulutus ja pitkä kokemus on tuonut heille sen varmuuden, tehokkuuden ja kokonaisvaltaisen ammattitaidon, jota asiakkaamme arvostavat.  Joka paikkakunnalla asiakasta palvelevat paikalliset Kymppi-Katon ammattilaiset, sekä myyntiedustajat että varsinaisen asennustyön mestarit. Kerralla ja kunnolla – se on meidän periaatteemme.

Juha Miedon kättely

Kymppi-Katto faktoja

  • Kymppi-Katon liikevaihto oli v. 2019 n. 12 meur, kasvua edellisvuodesta 20 %.
  • Toimimme Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla
  • Konttorimme ovat Naantalissa ja Mäntsälässä
  • Työllistämme n. 100 alamme ammattilaista
  • Yhtiö on perustettu vuonna 1999 yhden miehen kattoremonttiyrityksenä
  • Kymppi-Katoille on usein myönnetty Asiakastiedon Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan oikeuttava “Suomen Vahvimmat”- yrityssertifikaatti osoituksena toimimisesta taloudellisesti kestävällä pohjalla. Tähän on yltänyt vain 12 % suomalaisyrityksistä.
  • Oma tehdas: Naantalissa olevassa tuotantolaitoksessa teemme Jalo-ja Jalo LUX-lukkoponttiteräsprofiilia ja muita kattotyössä tarvittavia teräspeltielementtejä.
  • Kymppi-Katon muut kattotuotteet, ikkunat ja ovet tulevat kotimaisilta sopimusvalmistajiltamme, jotka ovat alan kärkiluokkaa.
  • Tarjoamme kaikkiin toimittamiimme tuotteisiin laadukkaan asennuspalvelun
  • Avaimet käteen, annamme työllemme takuun sekä asiakas saa kauttamme joustavan rahoituksen.

Suomalaista rehtiä yrittäjyyttä

Kymppi-Katto on toiminut vastuullisesti ja ammattitaitoisesti jo 22 vuotta. Tyytyväisten asiakkaiden suuri määrä lämmittää mieltä.

Kymppi-Katon perusti vuonna 1999 Markku Koistinen visionaan olla mukana kohentamassa suomalaisten kansallista varallisuutta – omakotitaloja ja rivitaloja, joiden arvo säilyy parhaiten hyvällä huolenpidolla. Pienestä alusta on kasvanut jo sadan ammattilaisen organisaatio, joka tekee päivittäin katto-, ikkuna- ja oviremontteja asiakkaille, jotka ovat työhömme tyytyväisiä. Perheyrityksen vastuullinen ote ja asiakaslähtöisyys näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Takanamme on nyt jo yli 20 vuotta vastuullista yritystoimintaa ja alamme osaamisen nostamista. Sitä on Kymppi-Katto Suomessa – ja nyt myös kasvava tytäryhtiömme Ruotsissa, nimeltään Tio-Tak.

Tytäryrityksemme Tio-Tak Ab Ruotsissa

Kymppi-Katon tytäryhtiö Tio-Tak on vahvassa kasvussa Ruotsissa, jossa
kattoremonttien täyden palvelun konsepti on uutta. Oheisissa videoissa näkyy esimerkkejä tuoreista Tio-Takin tekemistä kattoremonteista Hjulsassa, Ådössa ja Kustassa. Kuvissa ja videoissa näkyy myös näyttävä suuren kuparikaton uusiminen, jonka toteutimme hiljattain. Osaamista löytyy erikoisimpiinkin kohteisiin.

yhteystiedot

Kymppi-Katto Oy
Y-tunnus: 1526055-0

Pääkonttori:
Emännänpolku 3
21100 Naantali

Mäntsälän toimipiste:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Katso edustajat eri paikkakunnilla

Markku Koistinen

toimitusjohtaja
Puh. 0400 670 397

Yhteistyökumppanimme