Vastuullinen PERHEYRITYS

Kymppi-Katto on Länsi-Suomen sekä Etelä-Suomen voimatekijä kattoasennuksissa ja ovi/ikkuna-asennuksissa.

Parhaat tuotteet ja lisäksi oma tuotekehittely, omat ammattiasentajat ja tehokkaaksi hiottu turvallinen työtapa tuovat merkittävää etua asiakkaillemme. Siksi tuhannet asiakkaamme suosittelevat Kymppi-Kattoa ei pelkästään Lounais-Suomessa, vaan myös Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Kaakkois-Suomessa ja Etelä-Karjalassa. Ota yhteys Kymppi-Kattoon, haluamme palvella myös Sinua parhaamme mukaan.

Kymppi-Katto toimii vastuullisesti ja palkkiona onkin alan kärkiluokkaa oleva asiakastyytyväisyys. Kiitos asiakkaillemme!

PAIKALLISET ASENTAJAMME – HEISTÄ OLEMME YLPEITÄ!

Kymppi-Katon omat asentajat ovat tiimimme  sankareita. Monipuolinen koulutus ja pitkä kokemus on tuonut heille sen varmuuden, tehokkuuden ja kokonaisvaltaisen ammattitaidon, jota asiakkaamme arvostavat.  Joka paikkakunnalla asiakasta palvelevat paikalliset Kymppi-Katon ammattilaiset, sekä myyntiedustajat että varsinaisen asennustyön mestarit. Kerralla ja kunnolla – se on meidän periaatteemme.

Juha Miedon kättely

Kymppi-Katto faktoja

  • Kymppi-Katon liikevaihto oli v. 2019 n. 12 meur, kasvua edellisvuodesta 20 %.
  • Toimimme Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla
  • Konttorimme ovat Naantalissa ja Mäntsälässä
  • Työllistämme n. 100 alamme ammattilaista
  • Yhtiö on perustettu vuonna 1999 yhden miehen kattoremonttiyrityksenä
  • Kymppi-Katoille on usein myönnetty Asiakastiedon Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan oikeuttava “Suomen Vahvimmat”- yrityssertifikaatti osoituksena toimimisesta taloudellisesti kestävällä pohjalla. Tähän on yltänyt vain 12 % suomalaisyrityksistä.
  • Oma tehdas: Naantalissa olevassa tuotantolaitoksessa teemme Jalo-ja Jalo LUX-lukkoponttiteräsprofiilia ja muita kattotyössä tarvittavia teräspeltielementtejä.
  • Kymppi-Katon muut kattotuotteet, ikkunat ja ovet tulevat kotimaisilta sopimusvalmistajiltamme, jotka ovat alan kärkiluokkaa.
  • Tarjoamme kaikkiin toimittamiimme tuotteisiin laadukkaan asennuspalvelun
  • Avaimet käteen, annamme työllemme takuun sekä asiakas saa kauttamme joustavan rahoituksen.

Suomalaista rehtiä yrittäjyyttä

Kymppi-Katto on toiminut vastuullisesti ja ammattitaitoisesti jo 23 vuotta. Tyytyväisten asiakkaiden suuri määrä lämmittää mieltä.

Kymppi-Katon perusti vuonna 1999 Markku Koistinen visionaan olla mukana kohentamassa suomalaisten kansallista varallisuutta – omakotitaloja ja rivitaloja, joiden arvo säilyy parhaiten hyvällä huolenpidolla. Pienestä alusta on kasvanut jo sadan ammattilaisen organisaatio, joka tekee päivittäin katto-, ikkuna- ja oviremontteja. Asiakkaamme ovat työhömme hyvin tyytyväisiä. Perheyrityksen vastuullinen ote ja asiakaslähtöisyys näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Takanamme on nyt jo yli 20 vuotta vastuullista yritystoimintaa ja alamme osaamisen nostamista. Sitä on Kymppi-Katto Suomessa – ja nyt myös kasvava tytäryhtiömme Ruotsissa, nimeltään Tio-Tak.

Tio-Tak Ab Ruotsissa

Kymppi-Katon yhteistyökumppani Tio-Tak AB on vahvassa kasvussa Ruotsissa, jossa kattoremonttien täyden palvelun konsepti on uutta. Oheisissa videoissa näkyy esimerkkejä Tio-Takin tekemistä kattoremonteista Hjulsassa, Ådössa ja Kustassa. Kuvissa näkyy myös näyttävä kuparikaton uusiminen sekä uusimpana suuren hallin kattaminen Tukholmassa. Osaamista löytyy erikoisimpiinkin kohteisiin.

yhteystiedot

Kymppi-Katto Oy
Y-tunnus: 1526055-0

Pääkonttori:
Emännänpolku 3
21100 Naantali

Mäntsälän toimipiste:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Katso edustajat eri paikkakunnilla

Yhteistyökumppanimme

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.