Ulko-ovissa olemme edelläkävijä. Avaa ovi parempaan tulevaisuuteen.

 Thermo-lämpöovet, vakio- ja erikoisovet, parveke ja terassiovet  ja uusi Puudesign-mallistomme ovat kaikki ympäristövastuullisesti valmistettuja, parhaita kotimaisia huipputuotteita.

Konkreettisinta vastuunottoa ympäristöstä  edustaa uusi hiilineutraali Puudesign- mallistomme ensimmäisenä Suomen markkinoilla.  Puudesign-oviemme valmistusprosessissa syntyvät päästöt minimoidaan ja hyvitetään EU:n sopimuksien mukaisesti.

Kysy alueesi edustajalta, mitä uusi ovimallistomme voi tänään Sinulle tarjota. Helppoutta, käytännöllistä toimivuutta, turvallisuutta kaikissa oviin liittyvissä huolissasi. Tulevaisuuden ratkaisuja niin omakotitaloihin kuin rivitaloihinkin. Asennuksen toteuttaa Kympin ammattilaistiimi huolellisesti ja siististi.

Työlle myönnämme pitkän takuun. Oven suoranapysymistakuu on peräti 15 vuotta. Myös ovivaihtoihin saat joustavan rahoituksen. 

Tilaa sähköpostiisi alta maksuton opas, jossa esittelemme Kymppi-katon ovimalliston 2022.

Uutuus Hiilineutraali mallisto

uusi Puudesign-mallisto

Aito puupaneli pinnassa, siitä Puudesignin tunnistat! Runko massiivipuuta, siro ja näyttävä rakenne, samalla vahvin ovisarjamme ( paksuus paneleineen 98 mm). Mallisto on ensimmäinen hiilineutraali ovisarja, ja se on valmistettu ennätyksellisen ekologisesti. Sen päästöt on hyvitetty EU:n sopimuksien mukaisesti. Vastuullisuus ja valoisa tulevaisuus avautuu nyt uudella tavalla. Käy sisään! Alla kymmeniä eri Puudesign-ovia.

Lämpöovet ja parhaat parveke/terassiovet

Kymppi-Oven laadun ja jykevyyden tunnet, kun avaat oven. Se on jämäkkä ja samalla kevyen täsmällisesti avautuva. Oven avaamisen ääni tuo mieleen kassakaapin.

Kympin Thermo-oven vahvuus on 86 mm ja kaikki ovemme sekä niiden karmit ovat tukevia ja teknisesti lyömättömän laadukkaita. Ovien pinta pinta on helppohoitoista HDF-levyä. Parve- ja terassioviemme rakenne on myös entistä vahvempaa ja energiaa säästävää. Katso lasitus- ja lukitusratkaisumme ja havahdu nykyaikaan!

Kymppi-Ovi on kotimaisen oviteollisuuden terävintä kärkeä. VTT:n mittaukset, melu- ja tiiveysarvot ja huipputakuu puhuvat puolestaan. Kymppi-ovi on turvallisuutta ja laatua täyden kympin arvosanalla.

Lämpöovet ja parhaat parveke/terassiovet

Esimerkkejä muusta mallistostamme

Makusi ja kohteesi mukaiset ulko-, terassi-, autotalli- ja varaston ovet laajasta mallistostamme. Tässä makupaloja, edustajamme kertoo lisää.

Lyömätön ovirakenne

 1. Jykevin saranan kiinnityskohta 34 mm – KESTÄVÄ
 2. Kestävä 54 mm karmi – TAKAA ASENNUKSEN LAADUN
 3. Karmin reunamuoto ja paras tiivistys – EI VETOA
 4. Ovilehden nerokas tiivistys myös kulmissa – EI VETOA
 5. Kertopuulla vahvistettu runko – ”KESTÄÄ KAIKEN”
 6. Suoranapysymistakuu 15 v – MARKKINOIDEN PARAS
 7. Murtosuojatut saranat 2-4 kpl – TURVALLISIN
 8. 3-kertainen tuplaselektiivilasi TGI-välilistalla – LÄMMIN
 9. Ovilehdessä 3-kertainen pintakäsittely – AINOANA
 10. Puudesignmallissa aito puupinta – UUTUUSMALLISTO
 11. Esteettömyysvaatimukset täyttävä matala kynnys – HELPOMPI KULKEA
 12. Kynnys öljyttyä koivua, etureuna ja kulutuslista alumiinia – KESTÄVÄ

Terassi-ja parvekeovissa edelläkävijän otteet

Alumiiniverhoillut POAL- parvekeovet saat varustettuna kitkajarrulla, joka pitää oven auki haluamassasi asennossa. Kääntämällä kahvan alas ovi lukittuu portaattomasti kulloinkin sopivaan asentoon eikä tuuli heiluttele ovea. Avausmekanismi kannattaa valita oven todellisen käyttömäärän mukaisesti. Myös säleverhot saat halutessasi vekkimallisina, jolloin säleet eivät takerru oven kahvaan eivätkä häiritse oven käyttöä. Nämä ovat esimerkkejä, joita on ideoitu  käyttökokemuksien mukaan, pyydä edustajaamme kertomaan  muistakin uudistuksista.  

Pariovet, autotallin ovet, varaston ovet, palo-ovet...

Parvekeovia toimitamme myös pariovina, ja niidenkin lasiaukkojen koon voit itse valita. Valo tulee pariovista upeasti sisään, mutta viima pysyy ulkona. Sopiva Kymppi-ovi löytyy kaikkiin kiinteistösi ovitarpeisiin.

Kymppi-Ovien lukkoturvallisuus

Ulko-ovissa käytämme kehittynyttä ja turvallista Abloy Sento-lukitusta. Myös kehittyneimmät digitaaliset avaimettomat lukkouutuudet ja muut innovaatiot sekä opastuksen saat meiltä. Halutessasi voit lisätä turvallisuutta  tehtaalla asennettavalla murtosuojaraudalla, varmuuslukolla tai ovisilmällä.

Thermo-ovi

U-arvo 0,6 – 0,75
Ovilehden vahvuus 86 mm ( HDF-pinta)
Myös parveke/terassioven saa Thermo-ovena.

Puudesign-ovi

U-arvo alle 1,0
Ovilehden vahvuus 98 mm ( puupinta)
Myös parveke/terassioven saa Puudesign-ovena.

Vakio-ovet

U-arvo alle 1,0
Ovilehden vahvuus 62 mm (HDF-pinta)

Autotalli- ja erikoisovet

U-arvo alle 1,0

täyden kympin asennustyö

Näin se käy:

 • Suunnittelu
 • Vanhat ovet pois
 • Rakenteiden tarkistus
 • Uusien ovien asennus
 • Ovien tarkat säädöt
 • Rakenteiden tiivistys
 • Listoitus
 • Varusteet
 • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
 • Lopputarkastus

Oviremontti ammattitaidolla - ovien asennus jopa päivässä

Oviremontti tai oikeammin ovien vaihto ei ole pitkä tai epäjärjestystä tuova operaatio. Teemme usein suurenkin talon ovien vaihdon päivässä. Asuminen ei häiriinny oviremontin vuoksi siten, että asukkaat joutuisivat esim. majoittumaan muualle remontin ajaksi. Suoritamme oviremontteja ympäri vuoden, myös talviaikaan. Teemme asennusautossamme suuren osan työvaiheista, joten kotisi ei sotkeennu. Suojaamme asennuspaikan hyvin  roskaantumiselta ja korjaamme työmme jäljet kun uudet ovet on asennettu. Vanhat ovet, puitteet ja purkujätteen viemme kierrätykseen.

Miksi ammattimiehen tekemä asennus on tarpeen?

Ulko-ovet ja myös parvekeovet joutuvat käytössä kovalle koetukselle. Niitä avataan kymmeniä kertoja joka päivä, ja niiden tulisi kestää tätä käyttöä kymmenien vuosien ajan.

Siksi suositamme esimerkiksi oveen optimaalista sulkumekanismia juuri käyttömäärän perustella. Myös oven karmien asennus tarkasti ja pitävästi sekä oven asennus puitteisiinsa juuri oikein on toimivuuden A ja O. Ammattilaisen asentama ovi ei kangertele, ei ole tiukka tai löysä, ei salli vetoa, pitää muotonsa ja ryhtinsä isältä pojalle ja pojanpojalle. Oikein asennettuina ne ovat turvallisen murtovarmoja. Huipputuote ja huippuasennus – ne saat, kun valintasi on Kymppi-ovi.

Tilaa ILMAINEN ovien kuntotarkastus

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.