hiilineutraali ulko-ovi. Ensimmäisenä maailmassa meillä, ole hyvä!

Päästökauppa ja hiilineutraalius ovat nykyaikaa. Kymppi-Katto on ajan valtimolla tässäkin kehityksessä tuomalla hiilineutraalin Puudesign-ovisarjan markkinoille. Uutuusmallisto -kuten kaikki ovemme-  ovat parhaita kotimaisia huipputuotteita, valmistettu vastuullisesti ja ekologisesti. Kysy alueesi edustajalta, mitä laajentuva ovimallistomme voi tänään Sinulle tarjota. Helppoutta, käytännöllistä toimivuutta, turvallisuutta kaikissa oviin liittyvissä huolissasi. Turvallisia tulevaisuuden ratkaisuja niin omakotitaloihin kuin rivitaloihinkin. Asennuksen toteuttaa Kympin ammattilaistiimi huolellisesti ja siististi.

Työlle myönnämme pitkän takuun. Oven suoranapysymistakuu on peräti 15 vuotta. Myös ovivaihtoihin saat joustavan rahoituksen. 

Ovi kuin kassakaappi

Kymppi-Oven laadun ja jykevyyden tunnet heti, kun avaat oven. Se on jämäkkä ja samalla kevyen täsmällisesti avautuva, oven avaamisen ääni tuo mieleen kassakaapin. Turvallisuutta ja laatua täyden kympin edestä.

Kympin lämpöoven vahvuus on peräti 86 mm ja kaikki ovemme sekä niiden karmit ovat tukevia ja teknisesti lyömättömän laadukkaita.

Kymppi-Ovi on kotimaisen oviteollisuuden terävintä kärkeä. VTT:n mittaukset, melu- ja tiiveysarvot ja huipputakuu puhuvat puolestaan, samoin tuhannet tyytyväiset asiakkaamme.

huipputuotteista on hyvä valita.

Makuusi ja kohteesi tyyliin sopiva ulko-ovi ja terassiovet, ole hyvä.  

Lyömätön ovirakenne

 1. Markkinoiden tukevin saranan kiinnityskohta (34 mm).
 2. Tukeva karmi (53 mm) helpottaa asennusta ja on kestävä
 3. Kaksinkertainen tiivistys – parempi tiiviys.
 4. Kertopuulla vahvistettu runko.
 5. Markkinoiden pisin suoranapysymistakuu 15 vuotta.
 6. Murtosuojatut saranat 2-4 kpl.
 7. Alle 2050 mm korkeissa ovissa 3 kpl ja alle 1890 mm 2 kpl.
 8. 3-kertainen tuplaselektiivilasi TGI -välilistalla.
 9. Ovilehdessä 3-kertainen pintakäsittely, markkinoiden ainoana.
 10. Kulutusta kestävä kynnys (25 mm), materiaalina öljytty koivu.
 11. Kynnyksen etureuna ja kulutuslista kestävää alumiinia.
 12. Erikoisleveällä tiivisteellä parempi eristävyys, myös kynnyksessä.

Parvekeovissa nerokas aukaisumekanismi

Alumiiniverhoilluissa POAL parvekeovissamme on kitkajarruksi kutsuttu aukaisumekanismi, joka pitää oven auki juuri siinä asennossa, jonka kulloinkin haluat. Kääntämällä kahvan alas ovi lukittuu portaattomasti kulloinkin haluamaasi tuuletusasentoon eikä tuuli heiluttele ovea. Nerokasta käytön helppoutta! Ulko-ovissa käytämme kehittynyttä ja turvallista Abloy Sento-lukitusta, Halutessasi voit lisätä turvallisuutta oveen tehtaalla asennettavalla murtosuojaraudalla, varmuuslukolla tai ovisilmällä.

Pariovilla valoa ja avaruutta

Parvekeovia toimitamme myös pariovina, ja niiden lasiaukkojen koon voit itse valita. Tiiviit pariovet pitävät viiman ulkona ja tuovat valon sekä maiseman uudella tavalla nähtäväksi.

Kymppi-Ovien edut

Kymppi tarjoaa joustavat maksuehdot. Työstämme saa myös kotitalousvähennystä, jopa 40 % työn kustannuksista.

Kymppiovien asennus

Näin se käy:

 • Suunnittelu
 • Vanhat ovet pois
 • Rakenteiden tarkistus
 • Uusien ovien asennus
 • Ovien tarkat säädöt
 • Rakenteiden tiivistys
 • Listoitus
 • Varusteet
 • Jälkien siivoaminen ja kierrätys
 • Lopputarkastus

Oviremontti ammattitaidolla - ovien asennus jopa päivässä

Oviremontti tai oikeammin ovien vaihto ei ole pitkä tai epäjärjestystä tuova operaatio. Teemme usein suurenkin talon ovien vaihdon päivässä tai parissa. Asuminen ei häiriinny oviremontin vuoksi siten, että asukkaat joutuisivat esim. majoittumaan muualle remontin ajaksi. Suoritamme oviremontteja ympäri vuoden, myös talviaikaan, ilman pelkoa asunnon kylmenemisestä. Teemme asennusautossamme suuren osan työvaiheista, suojaamme hyvin vaihdettavan kohteen lattiat yms. ja korjaamme työmme jäljet samantien kun uudet ovet on asennettu paikoilleen. Vanhat ovet, puitteet ja purkujätteen viemme kierrätykseen.

Miksi ammattimiehen tekemä asennus on tarpeen?

Ulko-ovet ja myös parvekeovet joutuvat käytössä kovalle koetukselle. Niitä avataan kymmeniä kertoja joka päivä, ja niiden tulisi kestää tätä käyttöä kymmenien vuosien ajan.

Siksi puitteitten asennus tarkasti ja pitävästi sekä oven asennus puitteisiinsa juuri oikein on toimivuuden A ja O. Ammattilaisen asentama ovi ei kangertele, ei ole tiukka tai löysä, ei salli vetoa, pitää muotonsa ja ryhtinsä isältä pojalle ja pojanpojalle. Oikein asennettuina ne ovat turvallisen murtovarmoja. Huipputuote ja huippuasennus – ne saat, kun valintasi on Kymppi-Ovi.

Uusinta OVItekniikkaa nyt yksinmyyntinä Kympillä!

Saimme edistykselliset huippumallistot yksinmyyntioikeudella Kympille, täydentämään ykkösluokan ovitarjontaamme. Katso Premium-kaaviokuvasta, mitä tarkoittaa uusi OVItekninen edelläkävijyys! Lukuisia uusia innovaatioita, alkaen pintarakenteesta. Kysy Kymppi-edustajaltasi näistä mallistoista ja valitkaa yhdessä kymmenistä vaihtoehdoista Sinulle paras ratkaisu. Luonnollisesti saat myös näihin oviin asennuksen ja tarvittaessa joustavan rahoituksen.

Tilaa ILMAINEN ovien kuntotarkastus

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.