Etsimme myyjää Lahteen

Rekrytoimme nyt Kymppi-Katolle myyjää Lahden seudulle.

Kymppi-katto yrityksenä

Kymppi-Katto toteuttaa kodin uudistukset parhaimmilla kotimaisilla katto-, ikkuna -ja ovituotteilla -ja parhaalla asennuksien osaamisella ympäri Suomea. Aloitamme kohteen kunnon kartoittamisella – siitä ei tule tilaajalle kustannuksia.

Suunnittelemme uudistuksen huolella, kerromme  kustannukset tarkasti. Kun ryhdymme työhön, toteutamme  kaiken asennustyön kerralla ja kunnolla, turvallisesti ja viimeistellysti.

Myyjän tehtävä on kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja esittää sopivat ratkaisut houkuttelevasti. Käytössäsi on erittäin hyvät ja laadukkaat tuotteet, joten lähtökohdat ovat loistavat!

Ketä etsimme?

Etsimme motivoitunutta myyjää Lahden seudulle. Ehkä olet jo kerryttänyt kokemusta myyntityöstä tai remonttialalta, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut kyllä tehtäviin! Odotamme sinulta kuitenkin seuraavaa:

  • Sinulla tulisi olla ajokortti, jotta pääset liikkumaan kohteisiin.
  • Pystyt tekemään työtä Lahden alueella.
  • Olet motivoitunut oppimaan lisää vauhdikkaasti ja haluat tehdä hyvää tulosta.
  • Tulet toimeen ja työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa.

Miksi kannattaa tulla meille töihin?

Vakavarainen yritys

Olemme toimineet jo viime vuosituhannelta saakka kattojen ja muiden remonttien parissa. Olemme tehneet vakaata tulosta jo pitkään ja voimme tarjota sinulle vakavaraisen työpaikan ja kilpailukykyisen palkan.

Hyvämaineinen brändi

Käytämme työssämme kotimaisia, Suomen sääolosuhteisiin suunniteltuja materiaaleja. Omat asentajamme ovat paikallisia ammattilaisia. Teemme työmme aina ammattitaidolla - ja asiakkaamme tietävät sen. Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja heitä tulee lisää jatkuvasti.

Laadukkaat palvelut

Huolellinen suunnittelu ja valmistelu, vanhojen rakenteiden purku, uusien asennus välivaiheineen ja siivouksineen ovat tilaajalle stressivapaa ja kokonaisvaltainen ratkaisu. Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas.

Hae töihin tässä

Olemme halunneet tehdä hakemisesta sinulle helppoa. Täytä vain tämä lomake, niin olet mukana rekryprosessissa – et tarvitse pitkiä hakemuksia tai CV:tä.