HIILINEUTRAALI OVI -ensimmäisenä Kymppi-Katolla!

vastuullista tuotekehittelyä

 

Kymppi-Katto ottaa nyt vihreässä siirtymässä aimo harppauksen. Maailman ensimmäinen täysin hiilineutraali puuovisarja sekä terassiovisarja ovat nyt saatavana -ensimmäisenä meiltä. 

Hiilineutraalius ja päästökauppa on tänään elintärkeää vastuunottoa ympäristöstä. Puudesign-oviemme valmistusprosessissa syntyvät päästöt minimoidaan ja hyvitetään EU:n sopimuksien mukaisesti. Kymppi-Katto on edelläkävijä tässä kehityksessä.

Kysy Kymppi-Katon edustajaltasi, miten ovien uusi ekologisuus ja energiatehokkuus hyödyttävät sinua! Katso oman alueesi edustaja sivuilta www.kymppi-katto.fi

Uudistettu rakenne

 

Puuovi- ja terassiovimallistomme rakenne on nyt entistä vahvempi ja kestävämpi. Vanhan vuotavan terassiovesi U- arvo saattaa olla jopa 2-3 kertaa huonompi uusiin oviimme verrattuna. Energian hinta tulee nousemaan ensi lämmityskautena, mutta ovemme tuovat sinulle säästöä.  Nyt on oikea aika laittaa oviasiat kuntoon,  oli huolenasi sitten varaston ovi, autotalliovi tai kotisi pääovi.  Varaudu  tiukentuviin energiansäästömääräyksiin ja tulevien talvien pakkasiin Kymppi-Katon hiilineutraalilla puuovilla, Thermo-lämpöovilla tai muilla mallistojemme ovilla. 

Uusi ovimallisto: hiilineutraali ovi

päästöt kuriin, sinulle säästöä

Suurin päästömäärä koituu rakennetusta ympäristöstä, enemmän kuin liikenteestä.  Rakennuksiin tulee kohdistumaan yhä suurempia säästö- ja päästö- vaatimuksia.Paikkakuntasi Kymppi-ovien edustaja kertoo Sinulle lisää tärkeästä aiheesta. Ota yhteys!

Vastuullinen ovien valmistus

Suomalainen ovien sopimusvalmistajamme on tunnettu vastuullisesta toiminnastaan. Yhdessä haluamme olla edelläkävijä ekologiassa ja hiilijalanjäljen pienentämisessä.

Hiilineutraalin ovimalliston luominen on uusin ponnistus ympäristömme hyväksi. Olemme mukana ottamassa vastuuta tulevaisuuden laadukkaasta ekologisesta elämästä, Sinun eduksesi.

Eristeenä ekovilla - säästää ENERGIAA

Energiansäästöä tuo ekologinen Ekovilla-eriste uusissa ovissamme. Jämäkka ovien rakenne, optimaalisesti paras eriste ja hyvin suunnitellut tiivisteratkaisut tekevät ovet vedottomiksi, turvallisiksi ja helpoiksi käyttää. Kysy edustajaltamme, miten Kymppi-ovet vastaavat tarpeitasi.

Ekologinen asennustyö

Omat oviasentajamme tekevät työnsä ammattitaitoisesti tietäen, että ovesi energiansäästö ja toimivuus toteutuvat parhaiten silloin, kun ovet ovat huolellisesti ja oikeaoppisesti asennetut. Kierrätämme vanhat ovesi ja purkujätteet asianmukaisesti pois ja siivoamme kaikki asennuksen jäljet.

Emännänpolku 3, 21100 Naantali
Puh. (02) 4358 006
Gsm 040 0670 397
Gsm 040 7479 739

Mäntsälän konttori:
Ali-Maisalantie 3
04600 Mäntsälä

Tytäryrityksemme Ruotsissa: www.tiotak.se

HAE RAHOITUSTA

Joustava rahoitus remontillesi.

TÖIHIN MEILLE

Hae töihin Kymppi-Katolle.